Kerékpárvásárlás előtt állok. Ti melyiket választanátok?
Ezt feltétlenül nézd meg, Deore váltórendszerrel ez "ingyen" van... És még a vázméret is jó lenne neked!
Köszönöm a linkeket, átnézem. Látom, benne vagy ezekben, erről mi a véleményed?
150 ezerig simán rászánok inkább.
12: sajnos azt kell mondjam, hogy az ára alapján, újonnan ez nem sokkal több/jobb, mint a praktiker/stb. áruházi márkák.
A Shimano váltó is a legalapabb, legegyszerűbb rajta. (a cikkszám alapján Tourney)
Itt láthatod a váltók rangsorát, az előbb említett Deore jóval feljebb van, minőségibb.
13-ast kiegészíteném annyival, hogy ezek a Shimano trekking/MTB rendszerei. Ezeknek több generációja létezik. A jelenlegi Altus szerintem már vállalható. A Deore már 20 éve is jó rendszer volt, abból vállalható régebbi is.
Orszagúti/fitness vonalon más neveket használnak: Claris, Sora, Tiagra, 105, ... Ezek közül elvileg már a Claris is 2x8 sebességes és vállalható. Ilyen van a képen a linkelt bringán. A Neuter Courier DT is ezzel van szerelve.
Összességében tehát egy 2x8 vagy 3x8 Altus/Claris alá nem adnám. A linkelt Deore felszereltségű bringa tényleg jó vétel. A fennmaradó összegből kicserélheted akár az összes kopó alkatrészt, és szinte új bringád lesz.
#16 És jól is néz ki.
#17 Az a baj, hogy veszprémi, én meg pesti vagyok. Előre meg magánszemélynek nem szívesen fizetek.
Szuper, köszönöm.
A Dt és a 2018 között vacillálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!