Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárvásárlás előtt állok....

Kerékpárvásárlás előtt állok. Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A két versenyző:

[link]

[link]

Munkába járáshoz.

2022. márc. 31. 15:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választanám:)
2022. márc. 31. 15:33
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

munkába járáshoz teljesen fölösleges az MTB, az összteleszkóp meg főleg....

Én a helyedben inkább valami jobb márkát keresnék használtan....

2022. márc. 31. 15:53
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem! 26" kerékre ne is gondolj,csak 29".🙂
2022. márc. 31. 18:04
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se túl bizalomgerjesztő.
2022. márc. 31. 18:17
 5/26 A kérdező kommentje:
Mi a baj a 26"-lal?
2022. ápr. 1. 06:13
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
5: hány éves vagy, milyen magas...? Erdőn keresztül mennél dolgozni? Vagy miért az MTB?
2022. ápr. 1. 09:00
 7/26 anonim ***** válasza:
Leginkább egyiket sem, de a másodikat semmiképp. Ennyiért használt bringát vennék.
2022. ápr. 1. 09:52
 8/26 A kérdező kommentje:
5# 27 vagyok, 178cm és 72 kg. Többnyire sík a terület, 5,6km a távolság. MTB-ból láttam ezeket az olcsóbbakat. Fontos lenne az a szempont is, hogy azért ne izzadjak le, mire beérek, tehát könnyű lehessen hajtani, és olyan 100 ezer vagy esetleg 120 ezer forint alatt néznék. Nem vagyok otthon a bicajokban.
2022. ápr. 1. 11:09
 9/26 anonim ***** válasza:
Az MTB-ket a legnehezebb hajtani. Ebben az árban minden bringa nehéz és lassú. Talán a legolcsóbb fürge bringa a Neuzer Courier lehet, de duplája ezeknek. A Decathlon Riverside 500 trekking esetleg egy arany középút a monti és a fitness/országúti közt. Ez alkalmas enyhe terepre, de aszfalton sem olyan lomha, mint egy MTB. Árban sajnos ez is feljebb van, de szerintem ennyi felár itt nagyon megéri. Sokkal jobb bringát kapsz a pénzedért.
2022. ápr. 1. 11:22
 10/26 anonim ***** válasza:

#8: az a baj ezekkel a "legolcsóbbakkal", hogy kinézetre (főleg laikus szemmel nézve) csilivili - de közben meg egy rakás.... izé. Mert se a váltórendszer, se egyéb alkatrészei nem közelítik meg még a márkás bicajok alsó kategóriáját sem. Városi bicajozásra inkább trekkinget ajánlanék, haladósabb, mint az MTB.

NÉzz szét esetleg a testbike bolhán, időnként nagyon jó használt bringák vannak, épeszű áron.

pl:

[link]

(bár lehet, hogy ez a méretű váz neked kicsi lesz...)

aztán:

[link]

[link]

Mindenképpen nézd meg bármelyik bicajforgalmazó weboldalán a mérettáblázatot, hogy a te magasságodhoz melyik vázméret a jó.

pl:

[link]

Ennek alapján neked az 52-es vázméret lenne jó trekkingben, ill. 18 collos MTB-ben, ha mégis ennél maradnál...

2022. ápr. 1. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!