Használt bicó vételénél ugyanúgy elviszitek egy általános szervizre, mint ha autót vennétek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 10:17
1/10 anonim válasza:
Nem ,meglesen milyen minòség állapotú . Aztán megrázom a kerekeit kotyognak e csapagyai , a hajtás váltó huzalok milyenek . Gumik repedtek e stb . Ezért szakinak 10 ropit nem adok ki.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem.
2022. márc. 27. 11:49
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. márc. 27. 11:49
4/10 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Szerintem ha szeretnéd, nyugodtan vidd. Én is mikor 10 évvel ezelőtt vettem, pedig akkor még tényleg nagyon fiatal voltam, már akkor fejlesztgettem az összteleszkópos biciklimet. Nem egy márkás bicajról van szó, de amire kellett nekem arra tökéletes volt. Váltókart fékkart hátsó váltót cseréltettem, mert nagyon kopottak voltak, meg nem volt egyforma. Az első teleszkóp nem is működött rajta, de akkor nem zavart. Most sem zavar, csak most egy ideig nem használtam, és emlékeztem hogy voltak bajai, és én elvittem most is, mert olyan baja is lehet, amit nem is gondolnék. Meg akkor már cseréltetem a teleszkópot. Úgyhogy ez szerintem mindenkinek a saját döntése. Én úgy voltam vele, szépen fokozatosan fejlesztem. Ugratni meg ilyeneket nem fogok. Túrázgatok inkább vele. Nekem arra tökéletes.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Dávid. Milyen márkájú gép?
2022. márc. 27. 13:08
6/10 Alex Fly válasza:
Ha nem értesz hozzá olyan szinten, hogy magadnak meg tudd csinálni, akkor mindenképpen érdemes egy azakemberrel átnézetni. De inkább már a vásárláskor legyen veled egy szakértő, hogy ne a szervizben deüljön ki, hogy tele van hibákkal...
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben.
2022. márc. 27. 13:17
8/10 Gyulai Dávid Dániel válasza:
A váz Mckenzie Hill 300. Nem sok jót találtam róla. De nekem, amire használom tökéletesen megfelel.
9/10 A kérdező kommentje:
Rákerestem. Jól néz ki. Ne izgulj, itt ugyan mindenki az 500 000 Forint feletti gépeket dicséri,de nem hiszem, hogy mindenkinek annyi pénze lenne.
2022. márc. 28. 10:06
10/10 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Én nem izgulok. Én nagyon szeretem. Nem véletlenül csináltatom meg inkább, minthogy vegyek egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!