Egy ideje megszaporodtak, 3-400 kmenként részem van benne, pedig korábban nem is emlékszem, hogy valaha kaptam volna.
Sajnos azt sem nagyon tudom megállapítani, hogy hol lyukad a belső, mert mindig lassú defektet kapok, vagyis rápumpálással még tudok menni X távot. Aztán csereléskor egyszeruen nem találom a hibát.
2022. márc. 25. 08:20
1/10 anonim válasza:
Rossz minőségű a külsőd.
2022. márc. 25. 08:24
2/10 A kérdező kommentje:
Biztos? Kb. 1500 km-mel ezelőtt helyeztem fel. Azelőtt pontosan ugyanilyet használtam, de azzal hátsó defektem is alig volt.
2022. márc. 25. 08:26
3/10 anonim válasza:
Nem biztos. Csak szerintem. Nekem ez volt a gyári gumikkal, aztán vettem rendeset rá, és elmúlt.
2022. márc. 25. 08:37
4/10 anonim válasza:
Vegyél defektálló külsőt vagy defektvédővel töltött belsőt.
2022. márc. 25. 09:26
5/10 anonim válasza:
Nekem volt olyan tapasztalatom, hogy adott ponton mindig kilyukadt a belső. Ujjal alaposan végigtapogattam a külső abroncs belső oldalát és egy helyen találtam valami nem túl hegyes, kiemelkedő valamit. Amikor alaposabban megnézte, kiderült, hogy egy rózsa tövis volt beleszúródva a külsőbe annyira, hogy a hegye éppen átérte a köpenyt, de igazán sem kívülről, sem belülről nem látszott.
2022. márc. 25. 10:03
6/10 anonim válasza:
"Sajnos azt sem nagyon tudom megállapítani, hogy hol lyukad a belső, mert mindig lassú defektet kapok, vagyis rápumpálással még tudok menni X távot. Aztán csereléskor egyszeruen nem találom a hibát."
Ha kiveszed a belsőt, akkor a lyukat meg lehet találni. Hiába cserélgeted, ha a falniszalad elmozdult vagy a tüske a külsőben van. (Ha a felniszalag mozdul el, akkor gyorsabb defekted lesz.)
De a lényeg, hogy mindig meg kell nézni, hogy hol van a lyuk és ennek megfelelően át kell nézni a külsőt.
2022. márc. 25. 13:05
7/10 anonim válasza:
Felni maga is okozhatja a defektet, esetleg elmozdulhat a szallag, van valami éles rész ami ki tudja lyukasztani a belsőt.
Fontos lenne tudni mikor leveszed hogy milyen jellegű a lyuk, szúrt vagy pedig elgyengült az anyag.
2022. márc. 25. 14:56
8/10 anonim válasza:
Lavór vízben a lassabb defekt is jelentkezik.
2022. márc. 25. 19:27
9/10 anonim válasza:
Rossz a külső, vagy be van szorulva valami a belső é skülső közé
2022. márc. 26. 07:32
10/10 MGéza válasza:
Egyes külsők hajlamosak gyorsan kopni, persze ez a használat módjától nagyon függ. Ilyenkor vékonyodik a futófelület és egyre kevésbé gátolja a tüskék áthatopását, csak az övek védenek a további defektektől, amennyire lehetséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!