Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bringások! Hogy nem unjátok...

Bringások! Hogy nem unjátok meg minden nap a 15-25 km tekerést?

Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem tekerek (sajnos) mindennap ennyit, de nem unnám. Lehet menni más útvonalakon..
2022. márc. 19. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Vannak gondolataink. Van forgalom azt is figyelni kell.

Az a kérdés hogy nem unjak az emberek a bkv-t?

Na az totál unalom.

De van rosszabb:vonat és távolsági busz,meg hév. Bármit csináltam haldoklottam az unalomtól.

2022. márc. 19. 20:28
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Időnként bringával megyek dolgozni. Mindig hangoskönyvet hallgatok közben. Egy oda-vissza 30 km.
2022. márc. 19. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
még mindig sokkal izgalmasabb, mint az alternatívák
2022. márc. 20. 00:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen megunni. Mert kikapcsol.Mintha lebegnék.Olyan nekem a tekerés.
2022. márc. 20. 00:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk napi 15-25 km az nem sok, ennyit én is tekerek, pedig csak munkába járok bringával, nem ez a fő sportom.
2022. márc. 20. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Napi 20 km-ert tekerek, 10 oda, 10 vissza, nem tudom, mit kéne unni benne, imádok mozogni. Akkor őrülök meg, ha szélvihar meg eső van egyszerre, és BKV-ra kell ülnöm.
2022. márc. 20. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az autósok tesznek róla... mindig van valami buli... leszorítanak - valamikor szemből, dudálnak, ablakot mosnak, vagy csak simán kiordítanak az ablakont mint tegnap egy majom... Amikor odaérek a kerékpárútra akkor jönnek a mammerek akik azt hiszik nordic walkingoznak, pedig csak böködik a betont a botjaikkal és persze hárman mennek egymás mellett és süketek mint az ágyú - bár lehet hogy csak a csengő frekcenciáját szűri a fülök. Jön a kismama aki pont középen tolja a babakocsit, hogy egyik irányból se lehessen elmenni mellette, aztán a fejhallgatós futó aki az ordítást sem hallja. Aztán a keresztútnál jön még 2 futó akik rámnéznek (tehát látják hogy jövök és gyorsabb vagyok) De csak bekanyarodnak elém és utána meg csúnyán néznek ha el akarom őket kerülni. Kövi kanyarban az öreg papper sétáltatja a tacskó-foxi-csivava keveréket 15 méteresre engerett pórázzal. Van egy kocsma aminél az alkeszek lehorgonyoznak és persze a kerékpárt ott hagjyják a kerékpárúton, van amikor robogó is van és még a furgon is ott szokott állni ami az úrut hozza, van hogy le kell szállni és átemelni a kerékpárt a virágládákon. A kerékpárút mellett sövény van amir 2-3 alkalommal nyírnak évente. Sosem lehet elférni, mindig véresen jövök haza ha jön szembe valaki. Kockásra fékezem a gumi amikor a sövényben lévő vágaton kiszalad a kisgyerek, utána az anyja, babakocsival. A kerékpárút egy építőanyag-kereskedés mellett halad el, úgyhogy a vásárlók és a kamionok mindig ott állnak rajta, ki kell őket kerülni. 10-ből 3x megfog a vasúti átjáró. A város szélső utcájában (C-sor) a patkányozó kutya tépi a nadrágom szárát. A városon belüli kerékpárutak pedig csak tájékoztató jellegűek, minden gyalogos azon közlekedik, mert az újabb, simább mint a járda.

Hát így megy ez nálunk a megyében. Kis vidéki városba oda és vissza a második faluból, 20 km.

És defektet még nem is kaptam mostanában :D Pedig van egy fémhulladék átvevő is a kerékpárút mellett.

Unatkozni?

Ha unatkozom, akkor megyek kerékpározni!

2022. márc. 21. 17:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, milyen környéken keresel útvonalakat?

Nem unalmas, ha van 5-6 edzőköröd, amit lehet bővíteni, szűkíteni, kombinálni... Vagy az unalmasságot nem az útvonal egyhangúsága miatt kérded?

2022. márc. 22. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!