Bringások! Hogy nem unjátok meg minden nap a 15-25 km tekerést?
Vannak gondolataink. Van forgalom azt is figyelni kell.
Az a kérdés hogy nem unjak az emberek a bkv-t?
Na az totál unalom.
De van rosszabb:vonat és távolsági busz,meg hév. Bármit csináltam haldoklottam az unalomtól.
Az autósok tesznek róla... mindig van valami buli... leszorítanak - valamikor szemből, dudálnak, ablakot mosnak, vagy csak simán kiordítanak az ablakont mint tegnap egy majom... Amikor odaérek a kerékpárútra akkor jönnek a mammerek akik azt hiszik nordic walkingoznak, pedig csak böködik a betont a botjaikkal és persze hárman mennek egymás mellett és süketek mint az ágyú - bár lehet hogy csak a csengő frekcenciáját szűri a fülök. Jön a kismama aki pont középen tolja a babakocsit, hogy egyik irányból se lehessen elmenni mellette, aztán a fejhallgatós futó aki az ordítást sem hallja. Aztán a keresztútnál jön még 2 futó akik rámnéznek (tehát látják hogy jövök és gyorsabb vagyok) De csak bekanyarodnak elém és utána meg csúnyán néznek ha el akarom őket kerülni. Kövi kanyarban az öreg papper sétáltatja a tacskó-foxi-csivava keveréket 15 méteresre engerett pórázzal. Van egy kocsma aminél az alkeszek lehorgonyoznak és persze a kerékpárt ott hagjyják a kerékpárúton, van amikor robogó is van és még a furgon is ott szokott állni ami az úrut hozza, van hogy le kell szállni és átemelni a kerékpárt a virágládákon. A kerékpárút mellett sövény van amir 2-3 alkalommal nyírnak évente. Sosem lehet elférni, mindig véresen jövök haza ha jön szembe valaki. Kockásra fékezem a gumi amikor a sövényben lévő vágaton kiszalad a kisgyerek, utána az anyja, babakocsival. A kerékpárút egy építőanyag-kereskedés mellett halad el, úgyhogy a vásárlók és a kamionok mindig ott állnak rajta, ki kell őket kerülni. 10-ből 3x megfog a vasúti átjáró. A város szélső utcájában (C-sor) a patkányozó kutya tépi a nadrágom szárát. A városon belüli kerékpárutak pedig csak tájékoztató jellegűek, minden gyalogos azon közlekedik, mert az újabb, simább mint a járda.
Hát így megy ez nálunk a megyében. Kis vidéki városba oda és vissza a második faluból, 20 km.
És defektet még nem is kaptam mostanában :D Pedig van egy fémhulladék átvevő is a kerékpárút mellett.
Unatkozni?
Ha unatkozom, akkor megyek kerékpározni!
Kérdező, milyen környéken keresel útvonalakat?
Nem unalmas, ha van 5-6 edzőköröd, amit lehet bővíteni, szűkíteni, kombinálni... Vagy az unalmasságot nem az útvonal egyhangúsága miatt kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!