Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitől enged le a tubeless kerék?

Mitől enged le a tubeless kerék?

Figyelt kérdés
3x mentem eddig ezekkel a kerekekkel eddig semmi gond nem volt vele. Most az első kerék 5-6 óra alatt leenged. Sérülés nincs az oldalfalon, futófelület koszos ezért nem vettem észre semmit, de holnap megtakarítom. 1.2bar környékére engedtem le tegnap próba képp, hogy milyen alacsony nyomáson menni. Pumpálva volt, de a szelepet nem rángattam.
2022. febr. 13. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Pl mert kilyukadt.
2022. febr. 13. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Két módszer van, hogy gyorsan kiderítsd:

- Egy lavor/kád vízbe meríted a felfújt kereket, és megnézed, hol buborékol.

- Ha ez macerás, akkor takarítás után mosogatószeres vízzel, szivaccsal törölgesd át. Ahol ereszti a levegőt, ott habozni fog.

2022. febr. 13. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem pl. álltában egyszer csak leengedett. Aláment az oxidálódás a guminak a peremnél (alufelni)

Szemmel semmi sem látszott. Felfújás után lehetett hallani h sziszeg kicsit. Mire a gumishoz értünk, már nem sziszegett. Bubirék is alig jött. Csak amikor leszedte, akkor látszott, hogy hol van megrohadva, megdrótkefézte, aztán vissza+centír. 2 éve volt, azóta jó.

2022. febr. 13. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs benne tube.
2022. febr. 13. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha elkezd ereszteni, akkor az annak a jele, hogy kiszáradt.

Szedd ki a kereket és rázd meg! Ha nem hallod a lötyit, akkor rá kell tölteni. Ha nem töltesz rá, akkor egyszer egy pillanat alatt el fogja endgeni...

2022. febr. 14. 15:29
 6/9 A kérdező kommentje:
2 hete lett szerelve, hallani a folyadékot. Holnap tesztelem vízben, hogy hol szivároghat.
2022. febr. 14. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:

“ 2 hete lett szerelve, hallani a folyadékot.”

Milyen folyadékot?

2022. febr. 14. 19:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Fagyállót basszus.. Hát a defektgátló folyadékot.
2022. febr. 15. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
8 én még nem hallottam egyik kerekemben sem folyadékot.
2022. febr. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!