Milyen bicajt érdemes venni a 10 éves fiamnak?
Ha korán serdülni kezd, hamar kinövi a 24-est...
Jelentős minőségi különbség nincs ebben a kategóriában, széthajtani, széttörni nem fogja - illetve ha igen, akkor akármelyikkel megtenné.
Szerintem válasszátok ki együtt - így oda a meglepetés, viszont biztos, hogy olyasmi lesz, ami neki tetszik. Viszont tízévesen már meg fogja érteni, hogy ezt a több évre szóló beruházást az ő ízléséhez akartad igazítani.
Meglepni még meglepheted mondjuk egy hozzáillő bukósisakkal, szerszámkészlettel, vagy egy könyvvel a kerékpárszerelésről.
Köszönöm a válaszod!
A fiam nem nagy növésü kis vékony legényke. 137 cm. Lehet igazad van, de nem vennék neki 26-ost mert szerintem nagy az ő méreteihez.
vegyél neki BMX-et mert akkor a többiek elött is feldudvágni aminek örülni fog meg erősek és jók.
és ha komolyabban akar biciklizni akkor korán kell kezdeni.
a bmx jó ötlet de szerintem menny el vele a boltba és válassza ki ő magának
meglepni pedig ugy tudod hogy szülinapján elindultok azt mondod hogy veszel neki cipőt szülinapjára (annak én sose örültem volna) és nem cipőboltba hanem bicajboltba mentek hidd el hogy nagyon fog örülni neki
és sok boldog szülönapot a fiunak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!