23hónapos fiamnak érdemes kirakot, legot, puzzlet venni? Eltudnak már ilyan korban játszain vele? Tigyerköcötök mit szeret?
Szerintem is érdemes, nagyobb méretű, vagy pl.fakockás kirakót, Duplót (cirkuszos, állatkertes, építős) minden mennyiségben.
Az én fiam mondjuk még mindig nem játszik ilyesmivel pedig 3 éves...de más vele egykorúak már több mint 1 éve megőrülnek az építkezős játékokért szóval szerintem inkább ez az általános.
Az én fiam inkább rohangál, mászókázik, csúszdázik, kötéllétrára kúszik, fűnyírót tologat, szerszámokkal "szerel" locsol, biciklizik,motorozik,tehát nagymozgásos játékokat játszik szívesen. De érdekes amúgy mert festeni meg gyöngyöt fűzni viszont szeret...
Playmobil 1-2-3
A lányom most 25 hónapos, de ezekkel már egy jó ideje szépen eljátszik. Lehet kapni dömperest, állatost, stb...
Puzzle-ből kezdetben a pár darabból álló, egyenes szélű a jó választás, de úgy 3 éves kor körül már kezdik kirakni a hagyományos, hullámos puzzle-t is. Persze eleinte ebből is minél nagyobb méretű, kevés darabból állóval érdemes próbálkozni.
De a fiad korosztályának nagyon jó a formaberakó is, 1-2 évig még biztos jól elszórakozik vele.
A duplo örök klasszikus, kihagyhatatlan!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!