Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 23hónapos fiamnak érdemes...

23hónapos fiamnak érdemes kirakot, legot, puzzlet venni? Eltudnak már ilyan korban játszain vele? Tigyerköcötök mit szeret?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
lego minden mennyiségben
2010. jún. 25. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is érdemes, nagyobb méretű, vagy pl.fakockás kirakót, Duplót (cirkuszos, állatkertes, építős) minden mennyiségben.

Az én fiam mondjuk még mindig nem játszik ilyesmivel pedig 3 éves...de más vele egykorúak már több mint 1 éve megőrülnek az építkezős játékokért szóval szerintem inkább ez az általános.

Az én fiam inkább rohangál, mászókázik, csúszdázik, kötéllétrára kúszik, fűnyírót tologat, szerszámokkal "szerel" locsol, biciklizik,motorozik,tehát nagymozgásos játékokat játszik szívesen. De érdekes amúgy mert festeni meg gyöngyöt fűzni viszont szeret...

2010. jún. 25. 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:
17 hónapos lányom imádja. Szerintem pár évig ez így is marad:)
2010. jún. 25. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam és a lányom is szerette ennyi idősen a puzzlét és ezen kívül a lego, mesekönyvek voltak a sláger. Persze ha elevenebb típus, akkor nem biztos, hogy értékeli.
2010. jún. 25. 09:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Playmobil 1-2-3

A lányom most 25 hónapos, de ezekkel már egy jó ideje szépen eljátszik. Lehet kapni dömperest, állatost, stb...

2010. jún. 25. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Puzzle-ből kezdetben a pár darabból álló, egyenes szélű a jó választás, de úgy 3 éves kor körül már kezdik kirakni a hagyományos, hullámos puzzle-t is. Persze eleinte ebből is minél nagyobb méretű, kevés darabból állóval érdemes próbálkozni.

De a fiad korosztályának nagyon jó a formaberakó is, 1-2 évig még biztos jól elszórakozik vele.

A duplo örök klasszikus, kihagyhatatlan!!! :)

2010. jún. 25. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az a menő amikor egy nagy fatáblán egy-egy ábra van körbevágva, rá van téve egy kis fogantyú és azzal lehet ki-be pakolni. Lányomat az építőkocka (nem lego, csak hasonlő) nem érdekli, azt egyenlőre nem veszek neki.
2010. jún. 25. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Dupló nagyon jó, 19 hós a lányom, és nagyon szereti már pár hónapja. Kapott színes fakockás építőt is, az is nagy kedvenc. Kirakó nekünk olyan ami most sláger, hogy van egy nagy fa alapja, és benne egy csomó (27 db) állat fából. Már simán kirakja 16 hós kora óta. Van ez kisebb méretben is.
2010. jún. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!