Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » El merjem engedni a 23hónapos...

El merjem engedni a 23hónapos fiam a nagymamájához pár napra?

Figyelt kérdés

Bécsben lakik a mama,és apa is ott van hétköznap,munka után(vagyis haza csak hétvégente jön)

a múltkor a mama felajánlotta hogy elviszi pár napra a nagyot,hogy a 4hónaposommal kicsit kipihenhessem magam.De nem tudom mennyire jó ötlet.A fiam nagyon anyás,és apás.Vagyis ha apa van.akkor anya nem kell.de nem tudom ott mennyire lenne el napközben,mikor nincs apa.És mennyire lenne nekem rossz,mikor hazajön.Újra visszaszoktatni(elég volt a 9kórházi nap után újra megszoknia hogy én vagyok)

Amúgy vasárnap este mennének apával és szerdán este jönnének.

megéri az a pár nap nyugi az azutáni "horrort"?

2010. okt. 1. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem hiszem,hogy nagy horror lenne belőle,végülis olyan emberek közt lenne,akiket ismer,szeret. Nem árt ennyi változatosság a kicsinek,neked meg a pihenés :)
2010. okt. 1. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Hát én megmondom őszintén hogy örülnék neki. Még egy fél "szabadnapnak" is. De kizárólag csak az apjával engedném el, mármint ő vinné-hozná. Nem bízom senkiben. Az én lányom is nagyon anyás, nélkülem sehova, de már itt lenne az ideje, hogy másokkal is el legyen ne 365 nap és 24 órát a nyakamon lógjon. Rámférne a pihenés főleg hogy most vagyok 28. hétben és eléggé kimerit.

Nyugodtan engedd el apával, csak pár nap és ha nem lesz semmi gond akkor többször is megismételhetitek.

Vagy először menjetek el ti is a picivel hogy szokja a mamát és a legközelebbi alkalommal már maradhatsz is itthon.

2010. okt. 1. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Sztem nyugodtan engedd el,ha apával lesz.

De ha napközben csak a anygival van azt hogy viseli?Volt már vele kettesben?

2010. okt. 1. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Én maximálisan megértem a félelmeid! Az én fiam is ilyen, hogy hamar kizökken az itthoni ritmusból és életből és utána sokkal fáradtságosabb visszazökkenteni: elcsúszik az alvásidő, emiatt nyűgös, nem a megszokott rendben alakul a napja,stb. Te tudod, hogy a te gyereked mennyire vészes egy ilyen kiruccanás után. Én az enyémet tuti nem engedném el, mert utána csak nehezebb lenne, ráadásul nem elég neki, hogy itt van a kistesó, akivel akaratlanul is többet kell foglalkozni még a kis környezetéből is kiszakítják! De ezt neked kell tudnod..... :-)
2010. okt. 1. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

A nagyinál is be lehet tartani A "szabályokat" - napirendet.

Megmondod mit-mikor, mit-miért és nem lesz gond.

2010. okt. 2. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerntem sem lesz gnd. Biztos mindenki jól fogja érezni magát.
2010. okt. 2. 08:01
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
nekem attól függene milyen a nagyi. az enyémet 2 percre -amíg pisilni megyek - sem merem a nagyira bízni, olyankor a férjem van résen, mert ön és közveszélyes. de ha épelméjű nagyink lenne akkor örülnék neki ha lenne 3 szabadnapom, "csak" 1 gyerekkel.
2010. okt. 2. 12:37
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

de,azt hiszem a tegnap esti/éjjeli akciója után inkább elnapoljuk a dolgot.Ugyanis apa tegnap este elment a hobbijával,és már az ágyban volt a fiam,mikor még mindig -apuka? volt.Sőt éjjel is megébredt,átjött mellém,és akkor is apát követte,mikor meg átmentem a picit szoptatni,akkor meg anyuka után nyöszörgött.Szóval így nem.

A mama az anyósom.Mostanában elég jó lett a viszonyunk(már nem tart hülyének mint anno...).El van vele a fiam,DE pár óránál tovább nem.

Nem ez a része aggaszt,hanem akkor mi lesz ha reggel megy apa dolgozni,és utána nagyon tud sírni...

Másfelől meg jó volna ha kicsit szokna másokat is,na meg nekem is jó volna egy kis nyugi,a kicsi is épp szopisztrájkol...

na majd 2hét múlva megyünk az anyumékhoz "nyaralni".Ott is edződhet :-)

2010. okt. 2. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
23:34-es vagyok! Ez most nem a kérdezőnek szól. Miért kellett lepontozni a válaszom? Szerintem semmi rosszat nem írtam. Én ilyen anya vagyok. Nem passzolom le a gyerekem egy kis pihenésért, elvégre is én vagyok az édesanyja, mellettem van a helye. És ezt nem azt jelenti, hogy elzárom a világtól, mert nagyon is barátságos, kedves baba. A fiam 13 hónapos és én meg most vagyok 37. hétben a másodikkal. Gondolhatjátok, hogy nem egyszerű az élet! Na! És most akkor ezért is pontozzatok le!!!!!!!
2010. okt. 3. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!