Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerképároztok még ilyen időben?

Kerképároztok még ilyen időben?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 22:15
1 2
 11/16 nemaRendőrség ***** válasza:

Amég ilyen jó idő van addig munkába azzal tervezek menni.

Igazából utána is.

3km a táv, amiből buszozással 2.2km megoldható, így nem lennék előrébb kerékpár nélkül sem.

Vettem gyapjú térdmelegítőt, illetve két motoros maszkot, egy bőrbarátat és egy thermot, így már kellemes

2021. dec. 9. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Tegnap tekertem, még meg is izzadtam hazafelé a szembeszélben. Időkép szerint 4 fok volt.

Ha az ember nem hajta szét magát, nem izzad le és nem kapja torokra a hideg levegőt és elég jól felöltözik, akkor sokáig lehet tekercselni.

Nulla fok alatt inkább a lefagyások miatt veszélyes.

2021. dec. 9. 16:32
 13/16 anonim válasza:
Igen, ha nem fúj a szél és nincs hó/jég. De csak a városban.
2021. dec. 11. 08:54
 14/16 anonim válasza:
Az első munkahelyemre télen-nyáron kerékpárral jártam, napi 10 km-t, 16 éven át. Akkor sikerült megvennem az első autómat. Azóta csak nyaranta kirándulni használom a kerékpárt.
2021. dec. 15. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Én meg kis túlzással csak akkor autózok, ha bringa versenyre megyek. Hülyes lennék Bp-en autóval közlekedni.
2021. dec. 16. 01:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Ma jö idő volt...kaptam is egy defektet.

Amugy 7fokban még elmegyek ma több is volt....nyilván akkor van esély arra hogy mondjuk 5ben haza érjek. De az alatt nem erőltetem,nem hiszem hogy jól esne. Ma nem tekertemki a lelkem.

2021. dec. 16. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!