Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerképároztok még ilyen időben?

Kerképároztok még ilyen időben?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 22:15
A kérdező szavazást indított:
igen, de csak városban
eljárok túra, XC
nem
22 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. dec. 5. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Úgy terveztem, hogy decemberben kihagyom már a bringázást (nem annyira szeretem a hideget + minden idei bringás célom elértem), de láttam, hogy egy kerékpáros balesetről szóló cikk alatt Facebookon valami ócska proli kifejtette, hogy szerinte decemberben már semmi keresnivalója bringásoknak az utakon, így meggondoltam magam.
2021. dec. 5. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Huu szerintem már 5 éve nem bicajoztam, amióta van jogsim, pedig egészséges.
2021. dec. 5. 22:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha száraz a talaj, akkor igen. Hegyre már nem nagyon megyek hidegben, de 2 órát szoktam tekerni aszfalton.
2021. dec. 5. 22:49
 5/16 anonim ***** válasza:
0 fokig jó a mostani felszerelésem, úgyhogy ha végre száraz lesz az út, megyek.
2021. dec. 6. 07:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kisváros melletti második faluból bejárok vásárolni. 20-25 km oda-vissza. Van hogy minden nap, csak hogy tekerhessek. Hosszabbat ilyenkor már nem megyek...
2021. dec. 6. 11:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
1-2 órát a havas erdőben kötelezően. -1 fok körül nem érzed, hogy hideg van, lassú tempóban még jól is esik tekerni. Sáros nem leszel mert fagyva van a talaj. Lényeg a réteges öltözködés és hogy ne melegedj ki. Hazaérve pedig meleg húsleves mellett rájössz, hogy milyen jó volt és még szellemileg fel is töltődtél.
2021. dec. 6. 13:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Vettem egy Tacx-et, felvittem a lakásba a bringát és így tekerek minden nap egy órát. :) Ha el kell mennem a városközpontba, inkább bebiciklizek kivéve ha esik az eső. Amíg nincs hó vagy jég, ezt így fogom csinálni.
2021. dec. 7. 11:16
 9/16 anonim ***** válasza:

Én megvettem egy montit újonnan 2020 tavaszán, hogy majd megyek vele XC-zni a hegyekbe amikor csak tudok.

Azóta mentem vele összesen vagy 250 km-t...

Egyszerűen nincs érkezésem menni sehova, illetve nincs pénzem venni az autóra szállítót...

Pedig mennék most a télen is, ha fagyott a talaj, az se baj ha előtte sok eső esett.

2021. dec. 7. 12:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem, recsegek ropogok régebbi serüléskből kifolyolag. Öreg vagyok már a téli bringázáshoz.
2021. dec. 8. 00:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!