Az igaz, hogy a Suntour Rux-E teleszkóp van olyan jó mint egy Marzocchi? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Hallottam már olyat is, hogy "ömlik belőle az olaj" meg hogy egy hónap alatt elb***ódik, de olyat is hogy eszméletlen jó teleszkóp és megéri az árát. Nem tudok dönteni hogy megéri e venni. Írjatok légyszi tapasztalatokat, véleményeket ha van. Köszi!2010. szept. 5. 15:59
1/5 anonim válasza:
en suntour tellora nem biznam az eletem de ha vigyazol ra es nem durvaskodsz vele akkor birja
2/5 A kérdező kommentje:
Hát pedig durváskodásra lenne majd:D
2010. szept. 8. 16:09
3/5 Johnnyrzr válasza:
Szerintem inkább merevvilla mint Suntour, tehát csak a Marzocchi, vagy Rock Shox, esetleg Fox.
4/5 anonim válasza:
tudom hogy regi kerdes,de nyugodtan vehetsz suntour rux-ot.
mozgas minosegeben akarmikor hasonlithato egy drop off-hoz.
egy tuti villa, levegorafujassal,kivulrol allithato visszautcsillapitassal.
mozgasa nagyon finom, minden kis kavicsot kimozog.
levego nelkul nagyon puha mozgasa van, levegorafujassal merevvilava is felkemenyitheted.
osszessegben ez egy jo villa.
egyetlen hatranya,hogy nem atutos, de ez is orvosolhato , mivel teljesen marzocchi kompatibilis .
5/5 molnár ben válasza:
Utolsó: hogy lehet orvosolni mert én is ilyet akarok venni?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!