Szobakerékpárnál a 3,5 kg-os lendkerék kb. mekkora ellenállást képes produkálni?
Gondolkozok rajta, hogy veszek egy szobakerékpárt. Van trekking biciklim, de mostanában a hideg időszakban nem tudom magamat rávenni, hogy települések között tekerjek, de kellene valami, mert hiányzik a tekerés... Leginkább ezt a modellt néztem ki:
Mágnesfékes. Nekem igazából annyi elvárásom van, hogy csendes legyen és JÓL meg tudjam dolgozni magam, ha sok a fölös energiám.
En is ilyen lelkes voltam - volt mar szobagorgom es szobakerekparom is, de bevallom egyiket sem hasznaltam rendszeresen. Baromi unalmas a szobaban tekerni!
Jarj le inkabb telen egy konditerembe, ott sokkal jobb eszkozok vannak es meg valami mast is csinalhatsz a tekeresen kivul ha van kedved.
3-as vagyok:
Én is inkább kint tekerek, de télen hamar sötétedik és ha lefagy az út, akkor akár hetekig nem nagyon lehet tekerni.
Tehát van görgő is, de inkább kint tekerek.
Az évek során meggyőződésemmé vált az a felismerés, hogy otthonra teljesen fölösleges szobabiciklit, vagy más kardio gépet venni.
Sokkal célszerűbb a téli szezonban elballagni egy edzőterembe és ott profi gépeken tekerni, lépcsőzni, futni, stb.
Otthon egyszerűen elveszted a motivációdat éss akkor már csak útban van a műszer.
Őszintén ettől félek Én is. Megveszem, tekerek rajta egy kicsit, aztán ráunok, aztán majd foglalja a helyet, vagy használtan senki nem akarja megvenni.
Valahogy a közúton izgalmasabb, több dolgot látok, eltereli a figyelmemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!