Kb. hány kilómétert bringázol 1 évben, és milyen céllal?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 18:23
11/16 Vajda Gábor válasza:
Napi 30 munka,és olykor van több is.Ezenkívül vásárlás,túrázás időnként...szóval én csak wc-re nem bringával járok.
Kb.10ezer és 14ezer közötti kilométert gyűjtök.Szólok hogy négy évszakos vagyok és az eső sem mindig akadály.
12/16 anonim válasza:
Munkába tekerek általában 3-szor egy héten, ez oda-vissza kb. 18 km. Ezen kívül május-szeptember időszakban néha szoktunk menni feleségemmel kerékpártúrazni, ha nem épp gyalogtúrázni megyünk, meg néha futás mellé keresztedzésnek tekerek, de ez mostanában ritka. Olyan 2500-3000 km jön így össze egy évben.
13/16 anonim válasza:
Évi 5.500-13.000 km
Közlekedés és természtesen sport is van benne.
14/16 anonim válasza:
Idén nyáron egyik nap körbebicikliztem a Balatont, az 200 km, ezen kívül 5-6 alkalommal voltam biciklizni, alkalmanként 35-40 km-t. Tehát kb 400km, sport céllal.
15/16 anonim válasza:
Átlag heti 5-6 km + havi egyszer biciklitúra, ami kb 50, de van hogy 70-80 km.
Nyilván átlagot számolok, mert nyáron rengeteget biciklizek, télen meg alig.
Olyan 1000 km évente.
16/16 Alex Fly válasza:
Munkába napi szinten kb. 7 km, meg ami még jön: bolt, ügyintézés, ilyesmik...
Meg adott esetben szórakozás/hobby/rekreációs bringázás, általában rövidebb távokon (alkalmanként kb. 50 km).
Ha jól számolom, ez évi 3-4000 kilométer között lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!