Ezt a biciklit hogyan alakítanád át elektromossá?
Figyelt kérdés
Fél éve nagyjából vettem egy focus cypress típusú biciklit, viszont szeretném átalakítani elektromossá. Néztem hozzá a neten átalakító készleteket, de nem tudom eldönteni közülük melyik minőségi és melyik nem. Nagyjából mennyibe fog nekem kerülni az átalakítás, milyen tanácsaid vannak ezzel kapcsolatban? Köszi2021. szept. 16. 19:35
1/10 anonim válasza:
A kerékpáros csoportba kérném, köszönöm!
Én agymotort tennék a hátsó kerékbe, egy valag 18650-es akksiból csinálni egy nagy akkupakkot, motorvezérlőt, gázkart rá aztán kb ennyi.
2/10 anonim válasza:
Vennék egy elektromos láncfűrészt, és azt berhelném rá.
3/10 anonim válasza:
Vehetsz, nyilván van máshol is egy 26" kereket, tokkal vonóval, berakod a biciklid első villájába és usgyi...
4/10 anonim válasza:
Van olyan is, (láttam), ahol az akku is a kerékben van..
5/10 Alex Fly válasza:
4 dologra lesz szükséged:
-motor
-akku
-vezérlő
-szenzor
Az olcsó megoldást már ismertették. A jóhoz viszont középmotor kell és nyomatékszenzor. Ez drágább, de sokkal természetesebb a rásegítés.
6/10 anonim válasza:
Az ilyen projektek végére mindig kiderül, hogy olcsóbb lett volna eladni és venni egy gyárilag elektromos biciklit.
7/10 anonim válasza:
6 @ azért fannak sikerek . Zsenik megoldják , aprólékossággal ki keresik hogy a tuti . Aki nem ért hozzá az elcseszi vagy drágán másokkal épitteti heteken át . Utolsokból van ezer .
8/10 anonim válasza:
Én a helyedben bevinném egy elektromos kerékpár javító szervizbe a kerékpárt, és árajánlatot kérnék. Többféle verziót, többféle áron is fognak tudni ajánlani.Ezt követően könnyebb lesz a döntés, ráadásul ebben az esetben garanciával kerülne beépítésre. Itt pl.díjmentes az árajánlat: [link]
9/10 anonim válasza:
7#
Aki ért hozzá és sikert arat az nem itt kérdez.
Hanem csinálja.
10/10 anonim válasza:
9@ Te 100% úgy jöttél létre hogy neked minden evidens nulla tévedés hibahatár .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!