Milyen elektromos kütyü bizonyult bóvlinak, amit vettél/kaptál?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 22:56
1/8 anonim válasza:
Multiméter, DT9205.
Egy év alatt már a hatodikat dobom ki.
2/8 anonim válasza:
projektor. filmnézéshez vettem de rohadt gagyi volt. amennyiért vennél egy normálisat már tévét kapni szóval tanulópénz volt :(( annyira szar hogy nincs képem eladni (nem úgy mint annak akitől vettem)
3/8 anonim válasza:
Okosóra. Persze én voltam a hülye, hogy azt gondoltam, elég egy tízezrest a dologra fordítani.
4/8 anonim válasza:
Nem volt ilyen.
Mindig alaposan utánanézek, mielőtt megveszek bármilyen műszaki cikket.
5/8 KmsRys válasza:
Rádiós-mp3 lejátszós hangszóró. Típus szerint DONGLS DLS-6607.
2 is van belőle itthon, mindkettőnek ki kellett cserélnem a kapcsolóját és az akkuját pár hónap után. Ha feltekerem rajta a hangerőt akkor kikapcsol, nem szól olyan jól, látszólag jól néz ki, de rendkívül bóvli.
6/8 anonim válasza:
Idén sajnos megvagyok ezekkel áldva, telefon,okosóra,szerszámgépek,autó(villanyos)
7/8 anonim válasza:
Az okosóra az valóban egy gagyi valami, még eddig senki nem tudta megmondani hogy van-e érdemi haszna.
1. Multimétert vegyél MAXWELL MN-25331, ez már nem gagyi , nekem évek óta birja és szinte mindent tud amire egy hobbistának kell.
8/8 anonim válasza:
Autórádió, de ez nem most volt, hanem még az 1990-es évek elején. A dobozára az volt írva hatalmas betűkkel: 2×200 W sztereó. Egy kollégám hozta, szereljek rá egy lemezt, hogy be tudja építeni. Ehhez le kellett venni a burkolatát. Ekkor látható volt, hogy csak egyetlen erősítő van benne és erről van kivezetve a „bal” és „jobb” csatorna, vagyis ez így csak mono. Közvetlenül 12 V-ról működött, a kicsi hűtőbordára szerelt IC legfeljebb kb. 1×4 W leadására volt képes. A típusra és gyártóra már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!