Karbonváznál a kavicsfelverődés tönkreteheti a vázat?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 10:35
1/6 anonim válasza:
Elméletben. Gyakorlatban szinte semmi esélye sincs.
Egy kavicsnak a tömege miatt kicsi az energiája. A karbon montik meg rendszeresen kapnak jóval nagyobb köveket is, mégsem mennek tönkre.
2/6 anonim válasza:
Elméletileg csak a festést viszi le, de lehet olyan helyzet, hogy pl. öklömnyi kő csapódik oda terepen, na az már horpasztja is. Az ilyen apró körömnyi lepattogzások nem gázak, szar festéstechnika miatt van, amiről 1-2 hónap alatt lejön egy csomó helyen! Körömlakkal lehet javítani.
3/6 anonim válasza:
Elvileg igen. Gyakorlatban nem ez a leggyakoribb váz törési/repedési ok.
Én ezért ragasztottam egy kipurcant belsőt a váz aljára.
4/6 anonim válasza:
Nekem full karbon bringam van ... csomoszor osszetortem mar magam, nem egy csontom tort mar bringazastol ... egyszer idegbol meg foldhoz is vagtam a gepem ... de karcolas sem nagyon van rajta :)
5/6 anonim válasza:
4es milyen bicód van? Nekem cannondale f29 3. Nemrég vettem viszont utánazénztem és csomóan írták hogy eltörhet könnyen akár ember alatt is. Szóval mostmár félek vele menni🤣
6/6 anonim válasza:
Azért egy kavicsot az is kibìr. Te pedig bőven nehezebb,nagyobb, meg minden más is vagy mint egy kavics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!