Motorháztető újrafényezése kavicsfelverődések miatt - manapság mennyi ezért egy reális ár?
Egy nagyon jó fényező megoldja úgy is hogy csak azt a részt fújja újra ahol a hibák vannak. Ha mondjuk a motorháztető legelején vannak csak a hibás pontok akkor a felét újra fújja, fújás után polírozással kiegyenlíti az eltéréseket mert hiába gyári szín valamilyen szinten lesz eltérés mert idő kell mire az új festék összekopik a régivel. Lakkozás az amit telibe szoktak elemenként ha valóban csak kis felületen kell javítani.
Egyébként egy ilyen művelet még ha telibe is kell fújni akkor azért 35-40 ezret nyugodtan számolj rá. Én a helyedben bontókban is körülnéznék mert nem egy ritka autó tehát valószínű fogsz találni bontott háztetőt ami lehet sokkal jobb állapotú mint a jelenlegi főleg ha szín azonos és lehet olcsóbban megúszod csak felrakjátok a régi helyére és ennyi.
Újrafújattam a motorháztetőt. megdöbbentem, mert szebb lett mint a gyári fény volt.
profi fényező csodát tesz..hogy mennyiért? na ez attól függ milyen tatós lakkot kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!