Stravát össze lehet hozni valahogy egy alap görgővel?
OFF:
Milyen érdekes, hogy a görgőnél mindenkiben felmerül, hogy unalmas, de ha szobabiciklinél leírom, hogy könnyen ruhafogassá válik, akkor azonnal lepontoznak. :)
Én is utálok görgőzni. Nagyon sok dolog nem vált be, írom, ami nálam működött:
1. Ha nincs lefagyva az út, akkor inkább kimegyek. Nem görgőzök hónapokon át.
2. Van egy cél, egy tavaszi verseny.
3. Nem akarok annyit görgőzni, mint amennyit bringáznék.
4. Van egy edzéstervem. Minden görgős edzés 10-15 bemelegítéssel kezdődik és levezetéssel végződiki. Ez is ad egy minimális változatosságot. De többnyire változatosabb (interval, fartleg, frekv.piramis, egylábazás) edzéseket csinálok görgőn.
5. Összegyűjtöttem különböző verseynekről videokat. Főként fejkamerásokat. A telefont vagy tabletet felteszem a kormányra.
6. Talán kiderült az eddiekből is, hogy mindig pulzusmérővel görgőzök. Viszont tudom, hogy nekem sokkal alacsonyabb a görgős pulzusom, mint a bringás, ezért nem zavar, ha kicsivel a célzóna alatt megyek.
Görgővel, szobabiciklivel az a fő baj, hogy ott le tudsz szállni, ahol megunod. Kint úton onnan még haza kell tekerni. :D
Én anno akkor görgőztem sokat, mikor a bokaszalag-szakadásom miatt gipszben voltam (fekvőgipsz, nem bírtam annyit heverni. :D A járógipsz műanyag volt, ráment a bringáscipő, azzal már kint tekertem).
Unalom ellen én közben Eurosporton bringát néztem, pont ment a Giro. Együtt nyomtam a mezőnnyel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!