Venssini torino 26,alap mtb kerékpárt vásároltam 2db ot. Mit kéne ki cserélni rajta hogy gyorsabban guruljon? Régebbi pl altrix vagy, montana mtb -jaimal hosszabb utakat is meg tettem.(30-100km közt egy nap). Úgy érzem ezzel képtelen lennék.
Egyik picivel jobb.
Lehet az olcsó gyári kerék csapágyak ennyit bírtak?
Csak simán,kerék csapágy csere meg oldaná? Vagy komplett agy csere?
21sebességes,acél vázas 1 éves bringák amit boltba be is állitottak.
Szeretném meg tartani őket boltba járni,dolgozni, stb...
De napról napra nehezebb tekerni.
Első, hátsó,jobb minőségű agy árba hogy mehet 36 küllős dupla falú alap mtb kerékhez?
Gumijaim fél terep mintások jó állapotúak 2.2 bárral fújva .
Teszek egy próbát,nagyon köszi .
90%-ban aszfalt kisseb terepek de általában járható földes út
Én azt javasolnám, hogy vidd el szervizbe, ahol kiderítik, mi a gond, és megcsinálják. Kerékagyat is tudnak ajánlani. Shimanonak már pár ezer Ft-ért vannak agyai amik alkalmasak hétköznapi használatra.
Ezek nagyon alja bringák, semmin nem kell csodálkozni. Ehhez képest még a Montana is minőségi cuccokat gyárt. Kár volt lecserélni.
Nagyon köszi a segítséget
5/6 -montánám régen volt.
Most költöztünk falura azt jött 2 uj bringa is vele,mert messzi van a busz meg álló,+a falu központ.
Persze a közeli városba 12km -re is ezzel járok.
Nem sokára be kell szervízbe vinnem.
Első kerekem sokkal tovabb pörög mint a hátsó...
Leszehet a kinai csapács sor +agy meg adta magát.
Voltunk vele kirándulni kb 40km útra de valahogy nem az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!