Van olyan kosár kerékpárra, ami nem igényel sárvédőhöz való rögzítést?
Elmondom az én megoldásomat.
Két kulacsa a vázra, abba mennek az ásványvizek. Egy kicsi váznál ez 1.2 liter, egy nagyobbnál ahová elférnek a nagyobb kulacsok, lehet 1.5-2 liter is lehet.
Ha kajának csak szendvicseket viszel, akkor a mez 3 zsebébe + egy nagyobb övtáskába minden elfér.
Az első kosár habár ront a légellenálláson illetve a súlyelosztáson, de számtalan előnnyel jár.
Látod a dolgaid.
Könnyen hozzáférhetőek a dolgaid, csak beledobod a telefont, zsemlét, zsepit stb és amikor kell megállás nélkül kiveszed.
Deformálódik, ezáltal elnyeli az ütközés egy részét. Egyszer kifordult elém egy kocsi, én pedig belerohantam, hiába fékeztem.
A kosár és a benne lévő táska random dolgokkal annyi energiát elvett hogy nekem nem lett komoly bajom.
Nemcsak deformálódik de mivel kb egy szintben van előre a kerékkel ezért nem lent ütközöl és szaltózól hanem teljes magasságban ütközöl és csak előre esel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!