Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van olyan kosár kerékpárra,...

Van olyan kosár kerékpárra, ami nem igényel sárvédőhöz való rögzítést?

Figyelt kérdés
Munkahelyemre kerékpárral járok, de nagyon kényelmetlen a hátamon a táska és emiatt szeretnék egy kosarat vagy táskát a biciklire. Eddig csak olyannal találkoztam, amit sárvédőhöz kellett rögzíteni, viszont sarvédőm jelenleg nincs és most nem is nagyon akarok rá költeni (de ha nagyon muszáj akkor veszek azt is).

2021. szept. 5. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elmondom az én megoldásomat.

Két kulacsa a vázra, abba mennek az ásványvizek. Egy kicsi váznál ez 1.2 liter, egy nagyobbnál ahová elférnek a nagyobb kulacsok, lehet 1.5-2 liter is lehet.

Ha kajának csak szendvicseket viszel, akkor a mez 3 zsebébe + egy nagyobb övtáskába minden elfér.

2021. szept. 6. 19:10
 12/13 nemaRendőrség ***** válasza:

Az első kosár habár ront a légellenálláson illetve a súlyelosztáson, de számtalan előnnyel jár.

Látod a dolgaid.

Könnyen hozzáférhetőek a dolgaid, csak beledobod a telefont, zsemlét, zsepit stb és amikor kell megállás nélkül kiveszed.

Deformálódik, ezáltal elnyeli az ütközés egy részét. Egyszer kifordult elém egy kocsi, én pedig belerohantam, hiába fékeztem.

A kosár és a benne lévő táska random dolgokkal annyi energiát elvett hogy nekem nem lett komoly bajom.

Nemcsak deformálódik de mivel kb egy szintben van előre a kerékkel ezért nem lent ütközöl és szaltózól hanem teljes magasságban ütközöl és csak előre esel

2021. szept. 7. 10:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Kipróbálom most a kosarat előre, aztán vagy lecserélem hátsó táskára, vagy ha beválik, akár maradhat is. Mivel leginkább csak munkahelyre használom a biciklit meg néha elmegyek ide oda, így nagyon nem viszem túlzásba.
2021. szept. 7. 15:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!