Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van olyan kosár kerékpárra,...

Van olyan kosár kerékpárra, ami nem igényel sárvédőhöz való rögzítést?

Figyelt kérdés
Munkahelyemre kerékpárral járok, de nagyon kényelmetlen a hátamon a táska és emiatt szeretnék egy kosarat vagy táskát a biciklire. Eddig csak olyannal találkoztam, amit sárvédőhöz kellett rögzíteni, viszont sarvédőm jelenleg nincs és most nem is nagyon akarok rá költeni (de ha nagyon muszáj akkor veszek azt is).

2021. szept. 5. 17:17
1 2
 1/13 Alex Fly ***** válasza:

Amiket én ismerek, azokat a csomagtartóra r{gzítheted.

Mondjuk sárvédőt nem ez miatt vennék a kerékpárra...

2021. szept. 5. 18:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nyilván tudom mire való a sárvédő, csak nem tartom jelenleg fontosnak, mert csak száraz időben biciklizek. Most lakásra költök jobban azért akarom azt csúsztatni (nem vagyok milliomos xD).
2021. szept. 5. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem lenne egyszerűbb egy másik táskát venned?

Miket szoktál cipelni benne?

2021. szept. 5. 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem valamit benéztél. Csak olyan kosár van, amit keresel.

A kosarakat ugyanis NEM a sárvédőhöz rögzítik (sem elöl, sem hátul), hanem a kormányhoz, vagy kormányszárhoz, a villákhoz, villanyakhoz illetve a csomagtartóhoz.

2021. szept. 5. 23:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Na akkor megnézem még egyszer, lehet tényleg benéztem valamit, akkor a csomagtartót rögzítik sárvédőhöz ..szom tudja 🤣 Amúgy a táskámban melóba viszek innivalót (1,5 literes ásványvíz), kaját (12 órára), energia italokat, meg bluetooth hangszórót, nem az a baj hogy nehéz, hanem ahogy a hátamon van, beizzad a hátam, sehol máshol nem izzadok le (roppant kényelmes tempóval megyek), de a hátam a táskától állandóan.
2021. szept. 6. 01:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Vannak bringás hátik, amelyek nem fekszenek fel teljesen a hátadra, tehát nem fogsz végig leizzadni.

De egy bringás mez is csodákra képes. Főleg, ha leveszed, miután beértél.

2021. szept. 6. 01:13
 7/13 A kérdező kommentje:
Leveszem, van nálam váltó póló is, mert bent munkás pólóban kell lenni. Megnézem azt a bringás táskát. De abba elfér minden amit felsoroltam? 🤔
2021. szept. 6. 01:16
 8/13 nemaRendőrség ***** válasza:

Tescoban 3000 forint most akciósan első kosár amit csak ráakasztasz a kormányra, bármikor le tudod venni.

Praktikerben 2e forint, azon van fogó is.

A fixek amiket egyszer rácsavarsz a kerékre meg a vázra is hasonló áron vannak.

Sokkal kényelmesebb az első kosár, látod mit raksz bele

2021. szept. 6. 08:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg fogom nézni mindenképp!
2021. szept. 6. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Én első kosarat nem raknék fel, mert a lehető legrosszabb helyen lesz a súly. Léteznek nyeregcsőre rögzíthető, nagyobb táskák is, de én a csomagtartóra és arra való táskára esküszök. Sok függ attól, hogy milyen bringára kerülne, azon milyen rögzítési pontok vannak, milyen nyeregcső van benne...
2021. szept. 6. 16:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!