Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan tudnám növelni a...

Hogyan tudnám növelni a sebességem?

Figyelt kérdés

Egy kevés szintet tartalmazó, szélcsendes vagy épp váltakozó irányú széllel járó 60-200 km-es túra során jellemzően 20,5-22 km/h az átlagsebességem. Hegyes, dombos tájakon ennél kevesebb, úgy 15 és 18 km/h között.

A pulzusom általában végig a legalsó tartományban marad, a nagyobb sebességet jellemzően csak pár percig bírom.

Belépő kategóriás, de újonnan vett fitness kerékpárom van. 27 éves, 180 cm magas és 80 kg-os férfi vagyok. Van rajtam némi zsír, főleg hason.

Hogy tudnék innen továbblépni, milyen gyakorlással?

2021. aug. 5. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tekerj sokat és rendszeresen.

Javulni fog a kondid idővel.

2021. aug. 5. 22:42
 2/5 Wadmalac ***** válasza:

Így van, folytasd csak így, javulni fog ez magától.

"újonnan vett fitness kerékpárom van"

Ez mondjuk nekem nem sokat mond a gumik szélességéről, nyomásáról, testhelyzetedről.

2021. aug. 6. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
#2: a fitness kerékpár egy egyenes kormányos országúti, vékony gumikkal.
2021. aug. 6. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Tekerj. Idővel javul.

Esetleg emeld az átlagot,nem kell túl gondolni...ne essen az átlag 21km,/h alá. Aztán 22alá és így tovább. Ha tudsz heti 4alkalommal tekerni legalább 1órát akkor érzhető javulás lesz.

2021. aug. 7. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy jo bicikli sem artana! :) Egyaltalan nem mindegy mit tekersz.
2021. aug. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!