Mi a véleményetek erről a bicikliről?
Napi városi bringárázásra,esetleg földes útra.
Boltba menésre
Nekem ezzel az árkategóriával mindig csak bajom volt. A konkrét biciklit nem ismerem, de ilyesmiken találkozni a kínai bringákra jellemző, málló-taknyolódó csavarokkal, szoruló bowdenekkel, három szezont bíró felnikkel, csapágyakkal stb.
Egy szerelőt érdemes lenne megkérdezned.
Én ennyi pénzért valami öreg, nyugati bringát néznék, amit az előző gazdái karbantartottak. Jobb a tervezés, igényesebb az anyaghasználat és a gyártás.
Ez a bringa nincs raktáron, csak előrendelhető, vagyis csak az öreg isten tudja mikor kapod meg.
Ha nem lényeges, hogy összecsukható legyen, akkor vélhetően jobban jársz egy 26-28"-os női vázas városi bringával. Egy agyváltó is nagyon barátságos tud lenni a mindennapi használat során.
A megcélzott ársávban persze jellemzően használt darabokat találsz, de boltba járásra még talán jobbak is, mint a vadiúj, csilivili, lopj el matricásak.
Koliken, a hazai bringagyártás legalja. Nem venném meg. 20 kerékméret komolyabb kikapcsolódás jellegű bringázáshoz lassú, fárasztó lehet, főleg hogy egysebességes, kontrás. Viszont cserébe egy hibaforrás kilőve. Ha mindenáron ilyen aprót akarsz és belefér, akkor inkább ezt:
Olcsóbban persze van váltó nélküli verziója is.
Szia kedves 8-as!
Én max 80 ezerig mennék(Mert bicikli tolvajok miatt)
És azért is,mert jobban megkímélné az pénztárcáját.
De köszi az válaszodat :)
A mai napig keresem a létjogosultságát a kemping kerékpároknak a nevében ajánlott nyaralási, magaddal hurcolt kényszerű szükségmegoldás terén kívül.
Összehajtogathatóság nélkül ott sem. :D
Kicsi kerék, rossz súlypont-magasság, rossz kormányozhatóság, rossz hatásfok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!