Jófogáson megéri biciklit vásárolni?
Figyelt kérdés
Mert annyi pénzem van,hogy max camping-et veszek és max felújítom.
Mi a tapasztalatok?
Ki vásárolt onnan?
Vélemény?
Milyen az minőség?
#Bicikli,bicó,pénz, jófogás
2021. jún. 27. 15:02
1/8 anonim válasza:
Marketplacen vettem, megérte. Át kell nézni alaposan, kipróbálni, aztán csak akkor veszed meg, ha tetszik.
2/8 anonim válasza:
Ugyanannyira éri meg onnan, mint más apróhirdető oldalról. Nem a válogatják ki, hogy kik és milyen állapotú kerékpárokat hirdethetnek meg. Nem egy bolt, hanem egy apróhirdetéseket megjelenítő honlap.
3/8 anonim válasza:
Keress rá a Testbike és Marketplace is , túlkinàlat van . Ki lehet fogni romot drágán de kincset olcsóért .
4/8 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalatom van. Újonnan 45 ropis gyerekbringa, 1 évesen 22 volt a jófogáson. Elmentem, megnéztem, tiszta kosz volt, de minden működött rajta, minden tartozéka hibátlan volt így elhoztam. 1 órán keresztül mostam meg súroltam és 1 vadi új bringa lett belőle, ami szuperül működik azóta is.
5/8 anonim válasza:
Itt van még egy oldal, ahol használt cuccok kaphatók
Másodkézből akkor vásárolj, ha nincs üldözési mániád. Nyilván be kell kalkulálni, hogy nem minden eladó teljesen szavahihető, de ezek az online használt cikk piacok jól működnek.
Kérdezz bátran az eladótól, és ha olyan dolgot akarsz venni, amihez nem értesz, akkor nyugodtan vigyél magaddal még egy embert, aki viszont igen.
6/8 anonim válasza:
Pont kempinget? Bár a kocsmáig meg vissza az is jó...
7/8 A kérdező kommentje:
6
Hát figyusz,boltba járásra megfelel,esetleg kocsmába,de egyébként város nézés nem igen használnám másra :D
Most érted,minek vennék sport autót,ha egyszerű suzuki is megfelel :D
2021. jún. 29. 00:50
8/8 anonim válasza:
Ahogy az előttem szólók is írták, a jófogás nem egy webshop, hanem apróhirdetési oldal, így csak azon múlik, hogy éppen kitől és mit veszel. A vaterán van értékelési rendszer (látod, hogy megbízható-e az adott eladó), és pénzvisszatérítési garanciát is nyújtanak, így én inkább azt javaslom a jófogás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!