A járványhelyzet miatt a jófogáson sem kellene vásárolni, igaz?
Alapvetően igaz sajnos. De ugye boltba menni se kéne, hiszen ott is összefogdossa más is a dolgokat.
Nyilván amennyi interakciót tudsz, minimalizálj. Fontos hogy minél kevesebb emberrel találkozz, és amikor mégis szükséges akkor is figyelj oda a higiéniára.
De sajnos nem zárkózhatunk el 0-24. Egymásra vagyunk utalva. Ha fontos a dolog akkor bizony meg kell venni.
"De sajnos nem zárkózhatunk el 0-24."
De, csak kellett hozzá párszázezer forint bevásárolni, ami kva soknak tűnt egyszerre, de mivelhogy azóta meg nincs költés, így kilaposodik a görbe :P Igazából még jobban is ki fogok jönni mint szoktam, tehát még spóroltam is, mert pl. egy sóletkonzerv is legalább a felével olcsóbb mint amennyit elkérnek egy akármilyen kajáldában a napi menüért. Ha meg főzöl, akkor meg még olcsóbb lehet.
Én igazából szokva vagyok ehhez, csak már baromi rég nem csináltam, de vizsgaidőszakokban ez rendszeres volt. Ott volt mindig néhány ilyen konzerv amit fel lehetett bontani ebéd gyanánt, aztán annyi, lehetett folytatni a tanulást akár közben is. A különbség annyi, hogy akkor bármikor le lehetett volna menni venni mást, vagy étterembe, de a cél az volt, hogy minél kevesebb idő menjen el ezzel.
Ha akkor tudtam ezt csinálni és észre se vettem, most mi a különbség?
A Jófogásra kerestem rá, így jutottam a kérdéshez.
Én kerti bútort rendelek onnan, már nem először.
De mást is rendelek, máshonnan.
Simán behozom a házba, leteszem, pár napig nem nyúlunk hozzá. Utána kezet mosok.
Nehogy már ne tudjak kiülni a kertbe egy kávéval, mert még rendelni sem lehet...
Bevásárolni be lehet előre, ha városban laksz, vagy van kocsid. Megnézném, hogy oldod meg vidéken, gyalog egy körrel...
Egyébként meg a sóletkonzerv... akkor se enném, ha fizetnének érte. Annál rosszabb nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!