Hol lehet biztonságosan vásárolni BTS-es cuccokat?
Őszintén szólva fogalmam sincs hogy eredeti-e (szinte biztos hogy nem) de én nagyjából mindent wishről rendelek😁 tudom hogy nem a legjobb megoldás deee nekem eddig minden jó volt, ami meg nem jött meg időben azért visszakaptam a pénzt (és később meg is jött)
Viszont karácsonyra rendeltem egy army boxot a cokodive.com - ról, és igazából semmi baj nem volt vele, csak a doboz kicsit sérült.
Most meg rendeltem egy Love Yourself :Answer albumot a ktown4u.com - ról, és azt írták hogy negyven nap a szállítás, de két hét alatt megjött😄😍
Meg még tudom ajánlani a kpoptify.com - ot. Szerintem ezek a dolgok itt a legolcsóbbak, innen rendeltem volna, csak sajnos nem lehet paypal-lel.. De neked hátha jó lesz^^
Szóval igazából nekem ezek a tapasztalataim remélem egy icipicit legalább tudtam segíteni ^^
(ó, és ha albumot szeretnél venni, mostanában megjelent az itthoni mediamarktokban is, szóval nem feltétlenül kell külföldről rendelni😁)
Köszi a segítséget. :)
Albumot nem szeretnék venni mert nem tudom sehol se lejátszani csak anyuék szobájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!