Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Budapestről a Velencei tó...

Budapestről a Velencei tó felé merre érdemes menni?

Figyelt kérdés
Az M0-ig nagyjából képben vagyok, utána van viszonylag biciklisbarát útvonal? Gimis koromban (25 éve) sokszor megtettem ezt az utat, nagyjából még a fejemben van, csak azóta Érd környékén minden megváltozott. Gondolom a 7-es útnak továbbra sincs alternatívája, tehát a kérdés hogy Tétényen és Érden hogy vergődik át az ember.
2021. jún. 15. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2021. jún. 18. 06:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es én ezeket becsülettel végigkattintgattam (a merretekerjek kivételével mert azt ismerem) és arra jutottam, hogy használhatatlanok, legalábbis egy olyan útvonal megtervezésére, amit kérdeztem. Mindegyik lazán elvisz olyan földes meg murvás utakra, amik nem biciklis közlekedésre valók.
2021. jún. 18. 08:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Régebben (és most ha van előfizetésem) a Strava tervezőjét használtam. De jó a Komoot is és a Bryton saját tervezője is jó ilyen utakhoz. Utóbbit megnéztem és ugyanúgy a Gubacsi-hídon visz át, ahogy én is mennék.

Téténynél vagy követed a tervezett utat vagy azonnal kimész a főútra. (Nem tudom, hogy ott van-e tiltó tábla.)

De túl van ez ragozva. Ha tényleg ismeretlen helyre megyek, akkor tervezek egyet, majd mégnézem, hogy van-e benne látszólag nagy hülyeség. Úgyis csak a helyszínen fogom megérteni, hogy miért arra vezetett. Feltöltöm az órámra és elindulok.

Még így le lehet zárva egy út felújítás vagy baleset miatt.

Van egy ennél is egyszerűbb módszer: Elindulsz amerre gondolod. Minden ki van táblázva. Ma már a legtöbb irányba bringaúton is el lehet hagyni Bp-et. De az sem tiszta, hogy mennyire fontos neked a bringaút.

Sokáig világos van. Egyik nap feltérképezed Tétényt, aztán másnap már tudod, hogy merre menj.

2021. jún. 18. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:

#13: Ha a "főút" alatt a 6-os utat érted, ott van helyenként mercis tábla. Tehát nem biztos, hogy érdemes azonnal kimenni oda. A #8-ban írtam alternatív útvonalat, ami nekem tökéletesen működik.

Igen, fontos szempont, hogy a kérdező a sebességre gyúr, vagy szeret kalandozni is, kisebb utcákon...

2021. jún. 18. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!