Budapestről a Velencei tó felé merre érdemes menni?
Régebben (és most ha van előfizetésem) a Strava tervezőjét használtam. De jó a Komoot is és a Bryton saját tervezője is jó ilyen utakhoz. Utóbbit megnéztem és ugyanúgy a Gubacsi-hídon visz át, ahogy én is mennék.
Téténynél vagy követed a tervezett utat vagy azonnal kimész a főútra. (Nem tudom, hogy ott van-e tiltó tábla.)
De túl van ez ragozva. Ha tényleg ismeretlen helyre megyek, akkor tervezek egyet, majd mégnézem, hogy van-e benne látszólag nagy hülyeség. Úgyis csak a helyszínen fogom megérteni, hogy miért arra vezetett. Feltöltöm az órámra és elindulok.
Még így le lehet zárva egy út felújítás vagy baleset miatt.
Van egy ennél is egyszerűbb módszer: Elindulsz amerre gondolod. Minden ki van táblázva. Ma már a legtöbb irányba bringaúton is el lehet hagyni Bp-et. De az sem tiszta, hogy mennyire fontos neked a bringaút.
Sokáig világos van. Egyik nap feltérképezed Tétényt, aztán másnap már tudod, hogy merre menj.
#13: Ha a "főút" alatt a 6-os utat érted, ott van helyenként mercis tábla. Tehát nem biztos, hogy érdemes azonnal kimenni oda. A #8-ban írtam alternatív útvonalat, ami nekem tökéletesen működik.
Igen, fontos szempont, hogy a kérdező a sebességre gyúr, vagy szeret kalandozni is, kisebb utcákon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!