Ha ma jöttem haza Budapestről vidékre, érdemes 2 hétig otthoni karanténban lennem?
Úgy értem, hogy maszkban járni a családom között, a szobámban lenni szinte mindig, fertőtleníteni utánam mindent? BKV-ztam, de szinte kihalt volt, tehát nem voltam közel más emberekhez, 1x fogtam meg a kapaszkodót, illetve 2,5 órát vonatoztam utána.
Nem voltam külföldön, nem is érintkeztem olyannal, aki külföldön járt volna az elmúlt időszakban.
Köszönöm!
Szerintem igen, még mindig ki bírhatóbb otthon szeretteid között lenni.
Beszélgetni tudtok, figyeljetek a higéniára vigyázzatok magatokra!
#2 Az megvan, hogy akkora a fertőzöttség már, hogy nálunk fertőződnek meg a koreai, kínaiak?
Olyan lappangó járvány van, hogy lényegében bárhol el lehet kapni közösségekben az elmúlt 1 hétben.
Kérdező, ha már hazajöttél akkor nincs túl sok értelme mert nagy valószínűséggel a közös tereken átadod.
Teljesen nehés lesz izolálnod magadat, de megpróbálhatod. Orvosi maszk folyanatosan, és nem közelíthetsz meg senkit 2 méterre. Minden létező fogantyút fertőtlenítsetek utánad.
Kockázat van, de ha hazaértél akkor tök mindegy ezen aggódni már.
De ha ezzel védi a családját??? Talán belehal? Nem.
Otthon van 2 hét kényszer pihi ennyi szerintem mindenképp érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!