2.35 méretű külső gumi után lehet feltenni kisebbet?
26x2.35 52-559 Maxxis gumi volt fent, nagyon eloregedett kilyukadt. Ez helyére fel tudok tenni 26x2.30 vagy 26x2.25 gumit? A 26x2.35 méretből csak 60/559 van ami nekem széles, belérne a vázba.
Köszönöm.
A belső szélesség számít, az hihető, hogy 20 mm, ha kívülről meg 25 (gondolom úgy mérted). Itt van egy ilyen táblázat például:
Kicsit fura, hogy neked páros mm széles a felnid, de annyi baj legyen, nézd a 19-es és a 21-es oszlopot együtt. Persze itt minden mm-ben van, gondolom a gumiméretek is meg vannak adva úgy is.
Simán felrakható.
Még a 2.10 is. Azért 2.00 alá ne menj az már furánnézneki.
A miért érdekelne? Meg persze az hogy milyen bringa ez?
De csak mert kiváncsi vagyok.
Az én emlékeim szerint amúgy a túl ballonos gumi lefordulhat a felniről (ezzel személyes tapasztalatom nincs), a túl keskenyet meg marha nehéz rátenni (na, ezzel van, de ráküzdöttem :-))
Azért kellett, mert az addig földutakon, kirándulásra használt biciklijét a tesóm inkább városban, egyetemre járásra kezdte használni, és az aszfaltutakon nem volt annyira praktikus már a kövér gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!