Hogyan tudom feltenni ezt a külső tükröt?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy vásároltam egy ilyen tükröt az autóra (Lada) mivel sok helyen láttam hogy ilyet tesznek fel vagy hasonlót.
A helyzet hogy ezen az autón is láttam és ez bizony Magyarországon van de sehogy nem tudom fel venni velük a kapcsolatot : [link]
A helyzet az hogy ha én leveszem a tükör talpát amit 2db nagyon erős húzórugó tart a helyén akkor ott csak egy nagy lyuk van tehát fel sem tudnám csavarozni.Ők viszont megoldották de nem tudom hogyan . Ez érdekelne engem :$ hátha valaki jártas benne
2013. máj. 9. 22:57
1/5 anonim válasza:
Rá lett fabrikálva, építve. Kitöltötték kittel vagy a fene tudja mivel az egész teret, majd fúrtak bele két lyukat és már van is hova csavarozni. Ilyen módon csinálják ezeket.
2/5 Vizéli László válasza:
Általában a sport tükrökhöz lehet kapni autóspecifikus tüköradaptereket, amivel pont a te autódra fog illeni.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy Ladához sehol nem kapok,mindenhol érdeklődtem már :)
2013. máj. 10. 19:38
4/5 Vizéli László válasza:
Akkor egészen biztos hogy elő kell venni a szobrász tudományt, és ahogy az első válaszadó írta, az alapján felszerelni.
5/5 A kérdező kommentje:
És milyen ragasztót vagy habot ajánlotok ahhoz hogy be tudjam a tükröt tőcsavarozni?
2013. máj. 20. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!