Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha 17 évesen olyan bringám...

XR115 kérdése:

Ha 17 évesen olyan bringám van ami elektromos (majd hogy nem úgy néz ki mint egy robogó) akkor nevetséges azzal menni? Nagyon feltűnő?

Figyelt kérdés
Nevetséges e mert idősek szoktak ilyen fajta kerékpárokat használni?

2021. jún. 7. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában (utóbbi 1-2 év) alig találkozok igazi montissal az erdőben. A többség e-bike-on gurul.
2021. jún. 8. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
mit foglalkozol azzal, hogy ki mit néz, ki min röhög?
2021. jún. 8. 18:28
 13/13 Wadmalac ***** válasza:

"az én fiatalkoromban a VErhovina is menő volt... :-D"

Ezek szerint picit későbbi vagyok, mi azokon mosolyogtunk, akik a Simson árának feléért megvették a Deltát, ami úgy nézett ki, mintha tudná a sportos kismotor nevet valamivel alátámasztani.

Aztán amikor valaki megpróbált csutkagázon is Simson-lefulladás hanggal a Deltával vigéckedni, még az automatic Babettámmal is megengedtem magamnak a kimosolygást. :D

Egyetlen olyan harmincas ürge szenvedett még Verhóval, egy héten át szerelte, vasárnaponta ment egy kört, aztán megint egy hét szerel. :D

2021. jún. 9. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!