11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem használtam, de kérdés hogy pont akkor-e is....
2021. jún. 3. 20:39
12/17 anonim válasza:
Vedd kézbe a mágnest és mozgasd az erzékelő közelében!
Így ráérezhetsz a megfelelő távolságra.
De az is lehet, hogy az óra nincsa jól a foglalatban, mem érintkezik.
13/17 A kérdező kommentje:
Hm, koszi! :)
2021. jún. 3. 21:24
14/17 MGéza válasza:
Néhány milliméterre kell lennie az érzékelőnek a mágnestől, használati útmutatód szerint ennél 5mm maximum. Legtöbb szenzoron van egy kis kör, ott van az érzékelő, a tiéden S betű jelöli. Fontos, hogy a küllőn lévő mágnes nagyjából egy íven legyen azzal a ponttal, ahol az érzékelőt mutatja a szerelési útmutató.
15/17 A kérdező kommentje:
Most neztem meg kepeket, es jobban latom a poziciot es megprobalom megint beallitani hatha mukodik, ugy tunik a magnes fejenek egy az egyben ra kell nezni a vevore.
2021. jún. 4. 12:52
16/17 anonim válasza:
Persze. Akkor meg is lesz a gond. Nekem amikor valamiért egy picit elfordult a keréken a cucc már nem mért.
17/17 A kérdező kommentje:
Sikerült!! Köszönöm a tippeket!!!! :)
2021. jún. 6. 21:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!