Decathlonban vásárolt biciklinek az üzembe helyezése (mármint a Decathlonban csinálnák) mennyibe kerül?
Aaaa, köszönöm szépen a választ!! :-)
#9!
Kicsit OFF:
Elsősorban nem bringát, hanem boltot kell választani. Főleg egy kezdőnek. A bowdenek meg fognak nyúlni, ezért az összes boltban azt mondják, hogy vidd vissza 1-2 hét múlva. Ez benne van az árban az összes boltnál.
A Decában pedig többnyire kezdők vásárolnak bringát. Sokkal jobban járnának egy szakbolttal, ahol ellátják őket megfelelő információval. Tudom, hogy csábító egy-két bringa ára, de jobb helyen olyan szolgáltatást kapsz, amihez a Decathlon sosem lesz a közelében sem.
# 12
Köszi! A biciklis boltok többsége borsosabb áron adja a bicikliket, mint amit jelenleg megengedhetek magamnak, ezért gondoltam, hogy a Decathlon ár-érték arányban megfelelő lenne.
Emellett használtan is nézegetem őket, csak általában nem találok a méretemben, valamint, ha kipróbálom, igencsak meg vagyok lőve, hogy mikre kell ügyelni, melyik alkatrész használható még jól, vagy éppen szorul cserére.
Én vagyok a 3-as
Robbantott rajz volt hozzá és az összes kis biszbasz, mütyür, alátét helye és sorrendje egyértelmű volt.
Az összeszereléshez szükséges imbuszkulcsok, csavarhúzók benne voltak a csomagban.
LEGO felnőtteknek. Nem több.
Nyilván. Viszont a kérdezőnek tutira lesz garancia a bringáján, neked meg nem biztos.
#14!
Nem lettem okosabb. :)
Biszbasz, mütyür az én bringámon nincs. :)
Alátétet sem tudok hirtelen, talán a stucni alatt/feletti távtartókra gondolsz.
Fel kellett tenni a fékeket?
Tényleg érdekel, hogy mennyire van szétszedve.
Felteszed a pedálokat, beforgatod a kormányt és kész?
A stucni tetjén mennyivel húztad meg a csavart?
#13!
Éppen azt magyaráztam, hogy nem csak bringát veszel, hanem egy szolgáltatást is. A bringa lehet, hogy olcsóbb (alacsonyabb minőségű is), de a csomagban kell gondolkozni.
Értem, hogy adott pénzből ott tudtál bringát venni, de összességében a szakbolt az olcsóbb, mert többet ad.
Köszi a tanácsot!:-)
#17 Annak aki nem nagyon ért hozzá, annak lehet.
Nekem 3 éve van egy országútim, eddig nem volt vele semmi baj, most ment tönkre egy hátsó kerékcsapágy, de az is csak a tömegem miatt, több volt osztálytársamnak is teljesen rendben volt, és nem 200 km-t ment vele. Ha otthon megtudod szerelni, akkor teljesen rendben van, nem sok gyár ad 2 év garanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!