Decalthlon Riverside 900 alternatíva?
A tesómnak van egy ilyen, többször használtam és "pont jó" lenne nekem, vennék is, de most az van, hogy a Decathlon nem fogad el SZÉP kártyát, én meg inkább az azon lévő pénzt költeném.
Abban kérnék segítséget, hogy szűkítsem a keresést (nem vagyok nagy bicikli szakértő) olyan bringákra, amik minél jobban hasonlítanak a Riverside 900-hoz és bicikli szakboltban megvehetők (ahol elfogadják a SZÉP kártyát - a 3 amit eddig kérdeztem elfogadja).
most hirtelen a kerékpárcity-t láttam, ahol kerékpár VÁSÁRLÁSRA is elfogadják a SZÉP kártyát, de elég gagyi a kínálatuk.
Az általam ismert boltokban csak szolgáltatásra (szerviz, beállítás, stb.) fogadják el.
1-es: kicsit fölé is lehet menni, van kb. 180 a szállás zsebben, amit rászánnék
2-es: jó tudni, a 3 bolt közül az egyikben pont előttem vettek szép kártyával biciklit (csak ott sajnos egyáltalán nem volt ilyesmi bicó), a többiben tényleg csak azt kérdeztem elfogadják-e.
trekkingben az ilyen 1x ritka, én nem is nagyon tudok mást
ebben az árban szerintem nincs igazán alternatíva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!