Venssini,explorer,capriolo,neuzer kerékpárok mennyire gyenge márkák?
Figyelt kérdés
Megéri ilyen márka közül választani?2021. máj. 21. 19:51
11/17 MGéza válasza:
Hát nem pont az, nem a legszuperebb. Szétesni mindenesetre nem fog, nálunk egy srác elég régóta használja. Vékonyabb gumi kell rá és kész. De ebben az árkategóriában csak akkor jó vétel ha ragaszkodsz a mindenképp újat elképzelésedhez.
12/17 A kérdező kommentje:
Most láttam a hervisben egy ilyen kerékpárt: [link] ez a X fact jó fajta lehet?
2021. máj. 27. 09:54
13/17 anonim válasza:
Sokat elmond rolla,hogy nincs alkatrész lista.
Ránezésre revoshift váltó,megarange kazi...hát ezzel nem mennék ez erdőbe egyedül.
14/17 MGéza válasza:
Vacak. Akkor már inkább maradj a Riverside 100-nél. Hidd el, ettől jobb, ennyi pénzből nem tudsz olyan újat mutatni, amit fenntartások nélkül tudnánk ajánlani. Szóval a helyedben használtat nézegetnék inkább, vagy változtass a kerékpárért nem adok 100k forintot - és akkor keveset mondtam - hozzáálláson.
15/17 anonim válasza:
Ez a fajta Hervis Xfact total full egyezik a Venssini Torinoval , csak emagnál olcsóbb most 4 ezerrel . Alap shimano váltás racsni , suntour hajtás kenda gumik stb . Kisebb utakra jó lesz ....
16/17 anonim válasza:
Nem a márkanév a matrica a lényeges hanem a felszereltség annak a minőségi kategoriája , na meg a felhasználás területe .
17/17 anonim válasza:
Nekem ilyen riverside 100 volt, évekig ezzel jártam munkába, illetve könnyebb terepen is elment, nagyon szerettem, csak ajánlani tudom.
Totál egyszerű, könnyű karbantartani, semmi probléma nem volt vele, jó, nem egy Merida de ár-érték arányban kiváló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!