Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Eurovelo/balatonbringakörtúrán...

Eurovelo/balatonbringakörtúránál szerintetek megallja a helyét egy komolyabb trekking kerékpár?

Figyelt kérdés

Leginkább városi körülmények között használok bringát. Viszont nyáron szeretnék komolyabb, hosszab túrákat is csinálni, nem azt mondom, hogy downhillezni, meg dirtizni akarok(egyaltalan nem) de örülnék neki, hogyha a biciklim aszfalton kívűl (nem saras) földúton is megállná a helyét és kisebb/nagyobb emelkedőket is megtudjak "mászni" vele. Nem az alpokban, a kilimanjaron se nem mocsarakban tervezek biciklizni de azért kisebb terepváltozásnál vegye az akadályt a bicóm.

A túlnyomó városi haszálat miatt viszont a trekkingeg felé hajlok..

Szerintetek? Mtb-t ne nagyon erőltessem ha nagyrészt városban bicózok?

(2 bicó vásárlását sajnos nem engedi a pénztárcám)

A vaszokat és a segítséget előre is köszönöm!:)

2021. máj. 19. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem is cross kerékpárom van, megkerültem vele a Balatont is.
2021. máj. 19. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Én montival kerültem meg, de feltettem slick külsőket.
2021. máj. 19. 23:07
 13/18 A Cenz Ura ***** válasza:
100%

nekem olyan kerékpárom van hogy engem a Balaton került meg!

:D

2021. máj. 19. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Használj félterep (semi-slick) gumikat. Azok jól gurulnak és mivel a futózás élénél kapaszkodó mintázata van, olyan utakon is elboldogulsz vele, ahol a slick gumikon csak csúszkálnál.
2021. máj. 20. 07:32
 15/18 Alex Fly ***** válasza:
A trekkinget pont erre találták ki. Tehát még szép, hogy alkalmas rá.
2021. máj. 20. 19:43
 16/18 A kérdező kommentje:
gepida alboin crs 500 mellett tettem le a voksomat, megy, mint kés a vajba, terepen is megállja a helyét, nem habozik amikor váltok a váltókarral, nem recseg, ropog, fog a fék, mint állat, telóját is szeretem, nem nehéz a váz, köszi a hasznos tippeket, nem bántam meg, hogy nem montyt vettem :)
2021. máj. 22. 00:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Gratula! :) Élvezni fogod!

Ez az?

[link]

A Deore hátsó váltó tényleg nagyon jó!

2021. máj. 22. 13:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Azaz igen:)
2021. máj. 22. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!