A Giro d'Italia körversenyen,az összetettben vezető
sportolónak rózsaszínű(!) mezt kell viselnie. Úgy
emlékszem régen sárga mez volt.Mióta és miért
vezették be ezt a hülyeséget?
Nem a kérdező vagyok, nem írta, hogy egy hülye vezette be, nekem csak az szúrt szemet, hogy az írásodból úgy tűnt, hogy ezen eléggé felhúztad magad/bunkó módon válaszoltál, és nem értem miért kell így válaszolni, mikor ezt normálisan is meg lehet kérdezni.
2021. máj. 16. 20:23
12/23 anonim válasza:
Én felhúztam magamat?? Mert megkérdeztem, hogy miért zavarja? Mesélj, mi volt a bunkó abban a kérdésben, hogy "Nem mindegy neked, hogy milyen színű?".
Ha valaki felhúzta magát, akkor az a 9es, aki panelprolizik meg kitalálja, hogy én frusztrált kiabálós országútis vagyok meg mittudoménmi. A felsorolásában egyetlen egyet se sikerült eltalánia :DD Nem panelban lakom, életemben nem ültem országúti biciklin, stb . :) De persze, hogy neked érdekes módon azzal a kérdéssel van bajod, hogy "Nem mindegy neked, hogy milyen színű?" :D És egy friss, vagy nagon keveset használt fiókkal... micsoda véletlenek...
2021. máj. 16. 20:29
13/23 anonim válasza:
#13 hihetsz amit akarsz, de nem a kérdező vagyok.
"Nem mindegy neked, hogy milyen színű? Ráadásul nem lett volna olyan bonyolult ellenőrizned, hogy jól emlékszel-e, ahelyett, hogy itt égeted magadat."
Ezt meg lehetett volna kérdezni sokkal kedvesebben is, ha így tettél volna nem is szólok, a #9-es tényleg rendesen felhúzta magát.
Lehet, hogy a bunkó nem a legmegfelelőbb szó a kérdésedre, akkor flegma, vagy sugárzik belőle a rossz indulat. Ha ezt nem érzed, akkor nem velem van a baj.
Szép estét!
2021. máj. 16. 20:41
14/23 anonim válasza:
Azt kifelejtettem, hogy a 9-essel azért nincs bajom, mert azt akkor még nem olvastam el.
2021. máj. 16. 20:42
15/23 anonim válasza:
Ha valaki lehülyéz valakit teljesen indokolatlanul, akkor megérdemel egy ilyen választ. Ha az kérdezi, hogy "ki volt az a hülye, aki kitaláta, hogy a vodafone színe a piros legyen", vagy "miért vezették be azt a hülyeséget, hogy az autókba kötelező legyen a légzsák" és még sorolhatnám, akkor ugyanígy megkérdezném, hogy miért zavarja és miért nem néz utána mielőtt kérdez.
2021. máj. 16. 20:47
16/23 anonim válasza:
Megtudom érteni az érveidet.
2021. máj. 16. 20:59
17/23 qkker1 válasza:
"A 2-es válaszolónak: csak azért kár volt válaszolnod,hogy letolj. A többiek válaszát köszönöm."
Neked meg kár volt azért kiírnod a kérdést, hogy /burkoltan/ homofóboskodj!
2021. máj. 16. 21:24
18/23 anonim válasza:
De azt elfelejtitek, hogy van kék trikó, ez a hegyi legjobbé és van fehér is, ami a legjobb fiatalé. A zöld nem jut eszembe. De ezen a Girón az esztelen száguldás (110 km-mel meredeken lefelé!)sok áldozatot szedett, pedig csak egy hete tart.Rémes baleset volt ma is.
2021. máj. 17. 00:09
19/23 anonim válasza:
Barnabás Gábor ne küldözgess privát üzeneteket nekem, írd be ide amit közölni akarsz. Mindenki azt hord, amit akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!