Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy talaljak partnert Balaton...

Hogy talaljak partnert Balatonkorhoz?

Figyelt kérdés

Debrecenbol mennenk 2en,de kene egy haramdik fel is, akinek autoja van, es le tudna vinni.

Van valakinek otlete, hol lehet partnert talalni?

2021. máj. 13. 20:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
9%

#30!

De vicces egy gyerek vagy! Minek szólok bele. :)

Amiért te is bele szóltál.

Te annyira nem vagy képes elfogadni a tiédtől eltérő megnyilvánulást, hogy már annak nekiugrasz, aki másnak mond olyat, ami eltér attól, amit te hallani szeretnél.

Írhatod még a tökéletesen hülye válaszaidat, de csak magadat égeted vele. Az illető Románia nyugati részét írta. Debrecen-Nagyvárad oda-vissza kevesebb mint a Balatonkör. A Hortobágy nekem sem a szíves csücske, de volt a felsorolásban két közeli hegység is.

2021. máj. 20. 11:34
 32/39 anonim ***** válasza:
53%

31. tévedésben vagy, én nem szóltam bele, hogy a kérdező hova utazzon, hanem annak válaszoltam, aki beleszólt :)

"Te annyira nem vagy képes elfogadni a tiédtől eltérő megnyilvánulást" Nem én voltam az, aki arra kérdésre, hogy "hogyan jutok el a Balatonra" azt válaszolta, hogy "minek akarsz a Balatonra menni, miért nem mész a Hortobágyra" :)

2021. máj. 20. 11:51
 33/39 anonim ***** válasza:

32!

Látom, nem tudsz leállni a szalmabábozásról. [link]

Nem vagyok tévedésben, mert megint mellébészélsz. Olyan dologról állítod, hogy mit nem mondtál, amiről senki nem állította, hogy azt mondtad.

"Nem én voltam az, aki arra kérdésre, hogy "hogyan jutok el a Balatonra" azt válaszolta, hogy "minek akarsz a Balatonra menni, miért nem mész a Hortobágyra" :)"

Ezt így más sem mondta és senki nem állította, hogy te ilyet mondtál volna.

Tehát most sem cáfoltál és most sem bizonyítottál semmit sem.

Csak terelsz arról, amit valójában mondtál és úgy próbálod beállítani más mondatait, mintha azt mondták volna, amit itt leírsz. De ez hazugság.

2021. máj. 20. 12:53
 34/39 anonim ***** válasza:

#32!

Valakinek volt egy pozitív, érdemi információkat tartalmazó válasza, te pedig azt írtad le, hogy ez milyen hülyeség.

A kettő között óriási különbség van.

2021. máj. 20. 12:54
 35/39 anonim ***** válasza:

De, pontosan azt mondta, hogy "Mi értelme van ezt a Balaton-kört erőltetni az ország túlsó feléről?" és miért nem megy máshova. Tehát ő volt az, aki beszólt másnak, hogy miért megy a Balatonra, miért nem megy máshova.

Az a helyzet, hogy nem az információra mondtam, hogy hülyeség és nem volt érdemi, mert a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy hova menjen a Balaton helyett.

A kettő között valóban óriási különbség van.

2021. máj. 20. 13:43
 36/39 anonim ***** válasza:

#35!

Magyarán kérdezett valamit és nem mondott. :)

Itt mentél félre. A kérdés nem beszólás, hanem kérdés.

Te önkéntes rendőrködsz itt.

2021. máj. 20. 15:23
 37/39 anonim ***** válasza:
Aha, szóval ha én megkérdezem, hogy "Te teljesen hülye vagy vagy csak szórakozásból kötekedsz?", akkor az csak egy szimpla kérdés és nem nincs miért reklamálni, töröltetni. Na, ma is tanultam valamit.
2021. máj. 20. 15:32
 38/39 anonim ***** válasza:

#37!

Ha te ilyet kérdeznél tőlem, akkor senkitől sem várnám, hogy neked beszóljon.

Akitől érdekel egy ilyen kérdés, azzal meg tudom tudom beszélni.

Téged meg miért vennélek komolyan? Csak legyontenék, röhögnék egyet és tekernék tovább (nem a Balaton felé). :)

2021. máj. 20. 15:38
 39/39 anonim ***** válasza:
Nagyszerű, akkor végre vége ennek.
2021. máj. 20. 15:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!