Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan működik a Velotech...

Hogyan működik a Velotech műhelypumpa?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy Velotech műhelypumpát, ami elvileg minden szeleptípushoz jó, viszont a biciklim kerekét sehogy nem sikerül felfújatnom vele. Autós szelep van rajta. Mit csinálok rosszul?

2021. máj. 11. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10!

Kettő féle pumpafej van a videóban. Az egy és a két csatlakozású. Csak annyiban más az "egylövetű" az általam leírttól, hogy ebben olyan gumi van, ami minden típusra rá tud cuppanni. De az "egylövetűek" 99%-a nem ilyen!

Két hét alatt nem tudtál lőni róla egy képet és feltölteni?!

Egy anonim oldalon félsz attól, hogy beégsz?!

Nem a pumpafejjel van gond, hanem a te fejeddel, mert esélyt sem adsz, hogy segítsünk.

2021. máj. 20. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:

az autoszelep közepét be kell nyomnia a pumpafejnek, külünben nem nyílik ki a szelep

Mi lenne ha a kart felnyitva tennéd rá a szelepre a fejet és utána csuknád le. Lehet ez a fej így működik.

Próba cseresznye

2021. máj. 20. 18:13
 13/16 A kérdező kommentje:

Azért nem lőttem képet, okostojás, mert jelenleg nincs nálam a pumpa... A legtöbb ismerősöm ezzel foglalkozik, mindenki próbál segíteni és nyilván van köztük hozzáértő is. Nem magamtól találtam ki, hogy nem működik.

A stílusod hagy némi kivetnivalót és épp az ilyenek miatt nem erőltetem az ilyen oldalakat... A kérdés inkább azoknak szólt, akik ismerik ezt a márkát.

#12. Próbáltuk már ezt a verziót is, sajnos az sem működött. :(

2021. máj. 20. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem rajtunk kívül még egy fókuszcsoprort is rá van állítva a témára és mégsem sikerül megoldani a rejtélyes pumpafej működését...

Legalább a pontos típusát mondd már meg, hogy utána tudjak nézni!!

12 vok.

2021. máj. 20. 19:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy titokzatos, világtól elzárt laborban van a pumpa vagy az őserdő mélyén, hogy akinél van, az sem tud küldeni róla egy képet?

Egy hozzáértő egy perc alatt megmondja mi a gond a pumpával, ha kézbe kapja.

2021. máj. 20. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Na sikerült?
jún. 24. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!