Hogyan működik a Velotech műhelypumpa?
#10!
Kettő féle pumpafej van a videóban. Az egy és a két csatlakozású. Csak annyiban más az "egylövetű" az általam leírttól, hogy ebben olyan gumi van, ami minden típusra rá tud cuppanni. De az "egylövetűek" 99%-a nem ilyen!
Két hét alatt nem tudtál lőni róla egy képet és feltölteni?!
Egy anonim oldalon félsz attól, hogy beégsz?!
Nem a pumpafejjel van gond, hanem a te fejeddel, mert esélyt sem adsz, hogy segítsünk.
az autoszelep közepét be kell nyomnia a pumpafejnek, külünben nem nyílik ki a szelep
Mi lenne ha a kart felnyitva tennéd rá a szelepre a fejet és utána csuknád le. Lehet ez a fej így működik.
Próba cseresznye
Azért nem lőttem képet, okostojás, mert jelenleg nincs nálam a pumpa... A legtöbb ismerősöm ezzel foglalkozik, mindenki próbál segíteni és nyilván van köztük hozzáértő is. Nem magamtól találtam ki, hogy nem működik.
A stílusod hagy némi kivetnivalót és épp az ilyenek miatt nem erőltetem az ilyen oldalakat... A kérdés inkább azoknak szólt, akik ismerik ezt a márkát.
#12. Próbáltuk már ezt a verziót is, sajnos az sem működött. :(
Tehát ha jól értem rajtunk kívül még egy fókuszcsoprort is rá van állítva a témára és mégsem sikerül megoldani a rejtélyes pumpafej működését...
Legalább a pontos típusát mondd már meg, hogy utána tudjak nézni!!
12 vok.
Egy titokzatos, világtól elzárt laborban van a pumpa vagy az őserdő mélyén, hogy akinél van, az sem tud küldeni róla egy képet?
Egy hozzáértő egy perc alatt megmondja mi a gond a pumpával, ha kézbe kapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!