Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért cicereg a láncom az...

Miért cicereg a láncom az alsóbb fokozatokon ?

Figyelt kérdés
Csepel torpedal kerékpárom van,nemrég csináltam egy lánctisztítást de az alsó fokozatokon cicereg a láncom és nem tudom hogy miért..Outiba a kerékpár..
2021. máj. 5. 19:06
 1/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy kicsit kopott a lánc, vagy nem pont úgy illeszkedik. Egyébként az én bringám is szokott hangokat kiadni, szóval amennyiben ez téged nem zavar, nem hiszem, hogy probléma lenne.
2021. máj. 5. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez egy új bringa szóval nem hiszem hogy a lánc kopott lenne.
2021. máj. 5. 19:15
 3/5 anonim válasza:
Ohh, akkor lehet, hogy csak rosszul illeszkedik. Vagy csak szimplán ahogy forog, és surlódik kicsit. Őszintén, az én bringám is új, mégis kicsit hangos, de igazából jobb ötletem nincs.
2021. máj. 5. 19:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Sokan mondták hogy megvan nyúlva a bowden
2021. máj. 5. 19:21
 5/5 Wadmalac ***** válasza:

Váltóbeállítás is lehet.

Meg kéne nézni, hogy a problémás fokozatokban hátulról nézve totál függőlegesen jön-e lefelé a lánc a váltó felé.

Ha nem, pici állítás erre-arra.

A kicsi beállítási hiba tud ilyet okozni, a nagyobb lánckerekeken feszesebb a lánc, ott hallatszik jobban.

2021. máj. 6. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!