Miért cicereg a láncom az alsóbb fokozatokon ?
Figyelt kérdés
Csepel torpedal kerékpárom van,nemrég csináltam egy lánctisztítást de az alsó fokozatokon cicereg a láncom és nem tudom hogy miért..Outiba a kerékpár..2021. máj. 5. 19:06
1/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy kicsit kopott a lánc, vagy nem pont úgy illeszkedik. Egyébként az én bringám is szokott hangokat kiadni, szóval amennyiben ez téged nem zavar, nem hiszem, hogy probléma lenne.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez egy új bringa szóval nem hiszem hogy a lánc kopott lenne.
2021. máj. 5. 19:15
3/5 anonim válasza:
Ohh, akkor lehet, hogy csak rosszul illeszkedik. Vagy csak szimplán ahogy forog, és surlódik kicsit. Őszintén, az én bringám is új, mégis kicsit hangos, de igazából jobb ötletem nincs.
4/5 A kérdező kommentje:
Sokan mondták hogy megvan nyúlva a bowden
2021. máj. 5. 19:21
5/5 Wadmalac válasza:
Váltóbeállítás is lehet.
Meg kéne nézni, hogy a problémás fokozatokban hátulról nézve totál függőlegesen jön-e lefelé a lánc a váltó felé.
Ha nem, pici állítás erre-arra.
A kicsi beállítási hiba tud ilyet okozni, a nagyobb lánckerekeken feszesebb a lánc, ott hallatszik jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!