Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen biciklikről? Adott márkáról esetleg? Lentebb linkelek egy képet.

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 2. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Kempingbe jó.
2021. máj. 2. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Sportcélra alkalmatlan, városi közlekedésre van kitalálva. Te tudod hogy milyen célra kell a bringa, a felhasználási terület dönti el hogy megfelelő választás lehet-e a számodra.
2021. máj. 2. 13:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak vonaton utazni kéne.:) de most egy campinget nézegetek. Lehet az lesz a választásom.
2021. máj. 2. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ez pont arra jó, hogy vonatra, buszra feldobod és a megállótól hazáig meg a munkahelyik 1-2 km-t megteszel vele.
2021. máj. 2. 17:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Camping lett a végén. Napi 3km tekerésre kb jo lesz az.🤣 vonat miatt sajnos. Már meg is vettem.:) remélem kellően kényelmes lesz az útra. Olcso volt es igazabol koltenem sem kell ra.
2021. máj. 2. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:

gratula hozzá! Én is szeretnék egyet, hogy felújítsam gyári állapotra :D

3 km-re - hacsak nem 12%-os emelkedőn kell feltekercselni - tökéletes a camping!

Még akor is ha hátra felkötözöl egy 11,5kg-os PB gázpalackot és 3 liter fröccs és 6 tüske után ülsz fel rá! Valahogy a camping ezeket az anomáliákat kikompenzálja - nem tudom hogy csinálja, de részegen nem lehet vele elesni :D

2021. máj. 2. 20:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Olcsoak. 7-8 ezerert mar veszel. Nyilvan nem gyari, de gyari szinnel mar 20 korul lattam jo allapotuakat.:)
2021. máj. 2. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Az old school kemping bringa (mint kategória) kb. a nagy kerekű egysebességes kontrafékes tanyabájknak felel meg, csak kisebbek (jellemzően 20"-osak) a kerekei, meg a vázukat össze lehet csukni.

Kikerülhetetlen fejlesztés, a kónuszos középrész monoblokkra cserélése, meg jól át kell gondolni, hogy mivel akarod fékezni, mivel a V-fék, tárcsafék jó eséllyel nem játszik, a kontra meg vélhetőeen elhasználódott.

2021. máj. 3. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!