Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szép estét. cube aim pro 29...

Zarta kérdése:

Szép estét. cube aim pro 29 es mtb kerékpárt vennék...véleményeket tapasztalatokat szeretnék kérni...183cm magassághoz.tudnátok tanácsot adni? ha van olyan aki rendelkezik ilyen mtb al ..meg köszönném a tapasztalatait.

Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
összteleszkópos-aluminium vagy karbon-Ár?!?ezek nem mindegy ezeket "vázolhatnád"!
2020. nov. 21. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég alap gép. Komoly terepre nem vinném. A testmagassághoz a méretet a honlapon megtalálod.
2020. nov. 22. 11:07
 3/4 TR75 ***** válasza:

Szia.

Itt tudsz méretet számolni a CALCULATE FRAME SIZE gombnál, (a geometriai adatok alatt).

Mérd le a belső lábhosszod is, mert az is számít, de elvileg neked a 18-19"-os a jó.

Amúgy én nem montit használok, szóval nem tudok véleményt mondani, de a Cube, mint márka oké. Valóban, elég alap váltó van rajta, amivel lehet, hogy elég hamar meggyűlik a bajod, meg úgy általában olcsóbb alkatrészek vannak rajta (nem hulladék, hanem az olcsóbb szegmensből), tehát például a váltó pontatlanabb vagy lassabb lehet és hasonlók.

Ahogy idővel cserére érnek, érdemesebb őket jobbakra cserélni.

2020. nov. 22. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Tourney váltó, XCT telszkóp 170 ezres bringán.. meg ne vedd, csak a szívás lesz vele! Egy jó használt vagy Rockrider ezerszer jobb!

Nekem majdnem eltört a csuklóm és az az feletti külső csont ezzel a fantasztikus teleszkóppal, csak a szerencsén múlt..

Ipari hulladék, ha hirtelen belemész gödörbe, akkorát üt vissza, hogy csak a reccs és az üvöltésem hallatszott! Egy ganglionnal, 3 hetes rögzítéssel és az izomelhalás miatt egy fél éves mozgás rehabbal megúsztam. A doki nem akarta elhinni, hogy 1 kátyú miatt így nézek ki!

Rockrider 540 vagy 560. Sokkal jobban jársz! Szerintem most lesz náluk termékváltás, mert neten is kevés van raktáron, lehet az újabb már 29er lesz! De mondom, ne ragaszkodj az újhoz, használtan ennyiért levegős villa és XT szett van a bicókon!

2020. nov. 23. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!