Milyen olajat használtok a kerékpárotok láncának karbantartására?
Figyelt kérdés
Csepel Torpedo bringám van.
Hogyan/mivel tisztítsam, ápoljam, hogy minél tovább bírja a lánc?
Előző biciklimre nem figyeltem, be is rozsdásodott szépen. Nem akarok így járni újra.
2021. ápr. 14. 15:26
21/21 Wadmalac válasza:
A TF2 nálam tökéletesen bevált. Kenés után faca szárazra lehet törölni, belül ken, nem kívül mocskol. Nem verődik ki, elég jól kint tartja a port, koszt, amit az olaj letörölve is hajlamos gyűjteni és bevinni a görgőkbe.
Kenés előtt én féktisztítóval szoktam jól kimosni.
Régen lehetett minden kerékpárboltban kapni ilyen görgőskefés láncmosó herkentyűt, mostanában nem látom, nem volt az rossz cucc. Igaz, hogy miután átpörgetted, a plafonon is trutyi van, de a láncból kijön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!