Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez milyen bicikli, vagy...

Ez milyen bicikli, vagy tudtok jobbat hasonló árban?

Figyelt kérdés
[link]
2021. ápr. 12. 00:19
1 2 3
 21/26 Wadmalac ***** válasza:

Jó ez, legalábbis az első a 105-ös cuccokkal. Sora sem rossz, teszi a dolgát, csak elég más érzés (meg szerintem élettartamra is).

A tárcsafék most hype mindenhova, itt nem feltétlenül kell, ha nem a Stelvión lejtőzöl napi szinten.

Alapvetően nincs gond a tárcsafékkel, teszi a dolgát, de nézve azt a karcsú karbon első villát, alu papucsokkal, hát azt egy izom fékezésnél lent, keréknél tőben egy arasz hosszon terhelni izom előrecsavarásra, míg a felnifék csak a kormánycsapágy alatt tőben gyilkolja, hát, nekem rossz érzésem van tőle.

2021. ápr. 13. 08:12
 22/26 anonim ***** válasza:

19-es

Ilyen: Fulcrum Red Wind 50 USB [link]

2021. ápr. 13. 13:58
 23/26 anonim ***** válasza:

22+

Na jo, de ez egy olyan kerek, hogy csak raulok a bringara es magatol gurul 20-al ... ha felteszem a labam a pedalra 30 ... ha meg is tekerem, akkor 50 km/h alatt nem megyek :)

2021. ápr. 13. 14:07
 24/26 Wadmalac ***** válasza:

Keresem, miben sokkal jobb a Ksyriumomnál.

Mert hogy jóval drágább, azt látom.

2021. ápr. 13. 14:10
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem kell azt keresni, ki kell probalni es akkor megtudod.
2021. ápr. 13. 19:36
 26/26 Wadmalac ***** válasza:
Műszaki ember vagyok, műszaki tartalmi különbség alapján választok.
2021. ápr. 14. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!