Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Első kerékpár a családban....

Első kerékpár a családban. Mik azok a dolgok amiket mindenképp be kell szereznem hozzá, hogy minél tovább bírja?

Figyelt kérdés

Lányomnak vettem egy kerékpárt (trekking) és szeretném ha sokáig bírná.

Ez az egy kerékpár van a családban itthon, általában metróval, villamossal és gyalogbusszal közlekedünk viszont ő már régóta akart egy kétkerekű járművet. (15 éves)

Milyen lámpát vegyek rá? Ami nem ilyen elemes és bírja is a strapát, rázkódást. Nézegettem neten, de ezer féle van, nem tudom melyik lenne a megfelelő.

Van olyan is amit esetleg bedugok a telefonom töltőjének akksijába és úgy töltöm tehát usb-s? Bocsi, de tényleg nem értek hozzá.

Milyen kenőanyag lenne megfelelő a láncnak és milyen rendszerességgel tisztítsam? Ebből is van nagyon sok..

Defektgátló folyadék hülyeség vagy működik?

Bármilyen tippet/tanácsot elfogadok, hogy mik azok a kiegészítők amiket mindenképpen be kell szereznem.

2021. ápr. 5. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na, megint beindult a válaszadás, pedig a kérdező még áprilisban tette fel a kérdést és azóta már meg is vette a biciklit és fel is szerelte.
2021. máj. 30. 19:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Még nincs felszerelve teljesen.

Miért baj az ha még válaszolnak?

Ez másnak is hasznos lehet.

2021. máj. 30. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:

A 7es azt írta, hogy tökéletesen fel van szerelve, ezért gondoltam, hogy tökéletesen fel van szerelve...

A gyk-n nem szokásuk a kérdezőknek keresni mielőtt feltszik a kérdéseket, szóval ha valakinek hasonló gondja lesz, ettől függetlenül biztosan fel fogja tenni újra a kérdést.

2021. máj. 30. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez egy gyönyörűen kivitelezett könnyű csajos városi bringa. (Zöld váz és villa, narancs kormány, nyereg, gumi, hajtókar, fehér sárvédő, lánctányér, lánc és felni)

Merev váz és villa, agyváltó, két forgáspontos patkófék elöl-hátul, állítható stucni. A pedál egyszerű fém.

Szilikonházas lámpa elöl-hátul, csengő, küllő prizma a kresz kedvéért.

Ez a bicaj így jó ahogy van. Városba mindenképp, de akár ki is lehet lopakodni vele a városhatáron kívülre.

2021. máj. 30. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!