Országútival mennyire lehet "vadul" menni?
Lehet velük vadulni csak ésszel.ott nincs hibára lehetőség mert a technika hamar megadja magát. A virsligumi és a aero felni nem tűri 90 helyett 80°os szögben érszle egy 1méteres ugrató után.
Erösek az alaktrészek de csak 1 terhelés irányába....ilyen dolgok figyelembe vételevel gyakorlatilag triálozhatsz is velük.
#6!
Kicsit bonyolultabb a slick viselkedése. F1-ben is voltak bordázott gumik. Ezek hamarabb csúsztak meg, mert kisebb volt a felületük, viszont könnyebben meg lehetett fogni. A slick tovább tapad, de ha elindul, akkor vége a mókának.
Amikor Dobogóről jövök le aszfalton montival, akkor a Dobkő vége tábla utáni első kanyarig elhűznak mellettem outival. Kétbükkfáig, a kanyargós részen viszont sokkal gyorsabb vagyok. Bejátszik még az út minősége is, mert montival gond nélkül megyek át az úthibákon.
Volt 1.5-ös slick gumim montira és nagyon nem volt tapadása. Vettem a könnyebbet, ami csak 1.0 volt és sokkal jobban tapadt. Nagyon sokat jelent a gumi anyaga. Az outimon egy olcsóbb külső van és kevébé tapad, mint a 26x1.0-ás külső.
Lassabb a kanyartempóm, mert mászik a bringa eleje és fékezésnél is könnyebben megcsúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!