Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez egy jó bringa ?

Ez egy jó bringa ?

Figyelt kérdés
Egyébként egy kezdő haladó vagyok dirt pályán, de nem értek a biciklikhez. [link]

2021. márc. 31. 20:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja amúgy mivel a régi link nem működik ezért itt egy új [link]
2021. márc. 31. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne akarj városi, boltba járós kamu montival ugratni meg csapatni, mert szét fog esni. És ami a legnagyobb szívás, hogy sehol nem fogják neked összerakni, minden bringás szervizből el fognak hajtani, mert nincs alkatrészük hozzá, ugyanis ha megnézed, noname, kínai cuccok vannak rajta.

Egy picit még gyűjts hozzá és vegyél egy normálisat, akár használtan. Ezzel csak megutálod a bringázást...

2021. márc. 31. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:

"Abroncs: duplafalu aluminium"

kíváncsi vagyok milyen hangja lehet a betonon. :D

2021. júl. 18. 09:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmilyen mértékű ugrásra nem alkalmas. Meg igazából másra sem. Nem tudom, miért nem érted meg, hogy ócska kínai hamisítvány alkatrészekkel teljesen kiszámíthatatlan minőséggel.
2021. júl. 18. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!