Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A bringa átfestés mennyire jó...

A bringa átfestés mennyire jó megoldás ? (Nem lopott és nem házilag szeretném ! )

Figyelt kérdés
Van egy bringám amit szeretnék átfestettni másik színre viszont az a baj hogy a matricázást nem tudom hogy lehetne megoldani..Van rajta matrica...
2021. jan. 3. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha nem otthon szeretnéd akkor a szakemberek jó pénzért biztosan megoldják, ha megadod nekik a paramétereket.

A profik így csinálják(a videó eleje):

[link]

2021. jan. 3. 17:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazából egy csepel bringát szeretnék átfestetni olyanra amilyet valójában kinéztem csak akkor az elfogyott..Mármint ugyanaz a fajta..Vagy ilyen esetbe jobban járok ha átpakoltatok mindent egy olyan vázra ?
2021. jan. 3. 17:48
 3/11 tothp ***** válasza:
Ha hegesztett vázad van, és nincs extra igényed, (csillivilli, hatszinátmenet, stb.) akkor szerintem a szinterezés jöhet szóba. Olcsóbb is, masszívabb is, mint a festés.
2021. jan. 3. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Matricát hajszárítózd meg vagy gazlampával távolról melegitsd . A lehúzása kaparása macerás ,aztán jöhet a ragacs benzines oldása . Több helyen kérdezd meg mert nekem drágábbat mondtak mint a bringa értéke .Vázak sem olcsók . Magam nem fújnám le sehogy semmiképp .
2021. jan. 3. 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Csepel bringám van az újabb fajta..Van egy bolt ahol az átfújás kb 6 ezer forint vázra..A villa meg azt hiszem 2500
2021. jan. 3. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:
8500 reálos áron van!
2021. jan. 3. 18:45
 7/11 A kérdező kommentje:
De a matricát hogy rakják rá abba a színbe amit szeretnék ? Kinyomtatják ?
2021. jan. 3. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet gyartatni vagy a forgalmazóktól webboltoktól rendelni . Szinterezés 7 ezer ft afaval ,az masszivabb .
2021. jan. 3. 22:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma hívtam és 35be jönni ki...Ugye 15 ezer a szét illetve összeszerelés...Letettem róla.
2021. jan. 4. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
örülj neki cimbi4máshol bringát építettem-39nél tartok csak összeépítés és még nincs kész!
2021. jan. 4. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!