KTM vagy Bergamont bicaj?
Városi bicajt szeretnék magamnak, de nem vagyok egy nagy szakértő. Ez a két bicaj tetszik. A bergamontost 26"-ba néztem a KTM meg 28"-os. Melyikkel egyszerűbb közlekedni a nagy vagy a kis kerekűvel. Utánfutóm is van a bicajhoz, amibe viszem a kölyköket. Mindegyik 500euró körül van, de szerintetek melyik a jobb. Főleg egyenes terepen használnám, persze városban.
Köszi a segítséget
28as városba ideális ;Ha felpattanunk egy 28-es masina nyergébe, rögtön érezni fogjuk, hogy a nagy kerék sokkal könnyebben gurul át a terepakadályokon. A kényelem terén sokat nyerünk vele, lefele a sebesség minden esetben növekszik.A 28-es kerék fő hátránya a többlet súly és a nagyobb fokú tehetetlenség. Egy ilyen masina gyorsítása elmarad a megszokottól, az irányítás is lassabb – leszámítva, ha a vázgeometriát ennek kiküszöbölésére gyorsabb irányításúra tervezték.
én a ktm-et választanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!